Bērni
2022. gada 10. oktobris, 18:50

Dziedātāja Adriana Miglāne dalās ar sirdi plosošu vēsti - viņa piedzīvojusi spontāno abortu

Jauns.lv

Šova ”X Faktors” zvaigzne, dziedātāja un influencere Adriana Miglāne sociālajā vietnē "Instagram" dalījusies ar sirdi plosošu vēsti - viņa piedzīvojusi spontāno abortu.

"Par vienu manu aizstāvi vairāk. Nekad nebiju domājusi, ka iešu kam tādam cauri. Tik daudz jautājumu, tik maz atbilžu. Tas ir tik grūti. Cerība nav pazudusi. Mums noteikti viss vēl priekšā! Laiks dziedē! Mēs esam daudz, katra ar savu stāstu, bet ko gan nevar māmiņas? Visu var," raksta Miglāne, norādot, ka par to runā publiski, jo tā diemžēl ir dzīves realitāte.

"Es jums gribēju palūgt! Lūdzu, lūdzu, mani nenosodiet, jo es centīšos ļoti daudz strādāt. Es centīšos turpināt dzīvot, jo man ir jāsaņemas, man ir Hugo. Es centīšos maksimāli daudz strādāt, lai vienkārši nedomātu, jo tad, kad esmu mājās, es visu laiku raudu. Lai arī cik mazā laikā tas notiek... Man tas notika mazā laikā. Tā laikam labāk, jo man raksta, ka arī vēlāk tas noticis, bet tāpat tas ļoti sāp. Bērniņš bija ļoti, ļoti gaidīts. Ir ļoti skumji, bet tā notiek dzīvē. Arī analīzes man bija labas, pat labākas kā ar Hugo. Tikai dakterei tur pašā sākumā kaut kas nepatika," īsajos stāstiņos savā pieredzē dalās Miglāne.

Viņa arī pateicas par saņemtajām vēstulēm, kurās guvusi atbalstu šajā grūtajā brīdī.

"Mums šeit ir ļoti grūti, bet viņiem jau tur viss ir kārtībā. Doma, kas mani ļoti mierina, ir tā, ka mans bērniņš noteikti ir pie mana tēta. Tā kā viņi abi tur noteikti priecājas un spēlējas, noteikti negrib, lai es skumstu. Tā vienkārši notiek, arī daktere man to teica, bet sāp tāpat jau ļoti."

Jauns.lv jau vēstīja, ka šopavasar Miglāne apprecējās ar Krišjāni Sondoru. 2020. gadā abi kļuva par vecākiem dēlam Hugo.