Dzīvesstils
2022. gada 13. septembris, 13:30

TV raidījumu vadītāja Lelde Ceriņa par ceļu pretī pašpārliecībai un laimi pat vislielākajā haosā

Reklāmas projekts

No nepašpārliecināts meitenes, kura, pildot asistentes pienākumus, sapņoja par skatuvi, Lelde vien dažu gadu laikā ir izaugusi līdz TV raidījumu vadītājai, producentei un vienai no industrijas pieprasītākajām pasākumu vadītājām. Iespējams, šobrīd Leldes profesionālā dzīve būtu iegrozījusies pavisam citādāk, ja ne nejaušība, kuras rezultātā Lelde tika atlaista no ziņu dienesta un uzsāka darbu pie sava pirmā autorraidījuma. 

Šodien ir maz tādu, kuri nebūtu dzirdējuši šarmantās TV raidījumu un pasākumu vadītājas vārdu. Nogājusi garu ceļu pretī pašpārliecībai, pārvarējusi lampu drudzi un uzkāpusi uz savas izsapņotās skatuves, Lelde pierāda, ka ar lielu mērķtiecību un smagu darbu (arī drusciņu perfekcionisma) ir iespējams sasniegt ne tikai augstas karjeras virsotnes, bet pat iekļūt “Forbes” 30 zem 30 sarakstā.

Lelde Ceriņa par izsapņoto skatuves profesiju, ceļu pretī pašpārliecībai, iekļūšanu “Forbes” 30 zem 30 sarakstā, mīlestības valodu, savas sāpīgās dzemdību pieredzes pieņemšanu un laimi pat vislielākajā haosā.

foto: Artis Millers
Žurnāliste Laura Saulīte un TV raidījumu vadītāja Lelde Ceriņa.

Lai skatītos pilno interviju, dodies uz YouTube kanālu “Generation Famous”.

Epizode tapusi ar Magne B6 atbalstu.