Dzīvesstils
2022. gada 6. septembris, 10:45

Konditore Diāna Goba par savu profesiju: process ir tikpat sarežģīts, kā rakstot dzeju

Jauns.lv

Žurnālistes Lauras Saulītes "YouTube" kanālā "Generation Famous" jaunākā epizode ar konditori, zīmola "Garden Cakes" radītāju Diānu Gobu.

Par to, kā viņa pirms septiņiem gadiem izlēma savu profesionālo dzīvi apgriezt kājām gaisā - pameta stabilu, labi atalgotu darbu Florencē, pārvilka treknu svītru savai interjera dizaineres karjerai, lai kļūtu par vienu no talantīgākajām un pieprasītākajām Latvijas konditorēm. Kā atzīst Diāna: "Es apzināti esmu izvēlējusies profesiju, kurā radīšanas process ir tikpat sarežģīts, kā rakstot dzeju vai radot jaunu gleznu. Un radīšanas prieks ir tikpat neviltots un īsts, jo tava darba veikumu baudīs un vērtēs cilvēki." Kaut arī Diāna neslēpj, ka vēl pirms septiņiem gadiem neprata uzcept pat omleti, šodien viņa ir ne tikai iemācījusies pagatavot izcilas bonbon konfektes, bet arī "pieradināt" šokolādi, atverot savu Chocolate DNA jeb šokolādes online skolu. Par radošo krīzi, depresiju, kas tika "iecepta" burkānkūkā, darbu "Vincent" restorānā, izdegšanu, cukura trendiem, desertu lielvalsti, karu Ukrainā un child free jeb dzīvi bez bērniem.

foto: Publicitātes foto
Konditore Diāna Goba un žurnāliste Laura Saulīte


 
Lai skatītos pilno interviju, dodies uz YouTube kanālu Generation Famous

Epizode tapusi ar Magne B6 atbalstu.

Projekts “Generation Famous” – tā ir iespēja izzināt cilvēka iekšējo pasauli, viņa pārdzīvojumus, pieredzi, mērķus kas ir ļoti īpaši un iedvesmojoši ne vien skatītājiem, bet arī pašai Laurai Saulītei.