Skaistums
2022. gada 4. jūlijs, 18:20

Smashbox izglāba Becca ikoniskākos produktus, tostarp Champagne Pop

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Smashbox glābj divus no ikoniskākajiem Becca produktiem. Smashbox ne tikai saglabāja Shimmering Skin Perfector Pressed in Champagne Pop un Under Eye Brightening Corrector, bet vēl uzlaboja tos, piedāvājot paplašinātu toņu klāstu.

Champagne Pop ir tik populārs, jo der visiem ādas toņiem. Tā maigais, balti zeltainais tonis ar sārtiem persiku apakštoņiem patiesi padara skaistu jebkuru sejas ādu. Par to jūsmojot pat Hloja Kardašjana (Khloe Kardashian). Īpaši krēmīgā formula saplūst ar ādu, piešķirot tai starojošu mirdzumu bez liela spīduma vai pelēcīgas nokrāsas.

Under Eye Brightening Corrector ir pilnībā pārklājošs maskējošais līdzeklis, bet ne tikai tas. Backlight tehnoloģija sniedz korektoriem persiku un aprikožu tonī gaismu atstarojošas izgaismojošās daļiņas, kas nopietni padara tumšos lokus zem acīm par pagātnes palieku.

Ar mainītu iepakojumu, lai demonstrētu jauno "Smashbox ❤ Becca" logotipu, abi pastāvīgie papildinājumi Smashbox saimē lepojas ar formulām, kuras jau dievina Becca fani. Under Eye Brightening Corrector piedāvā persiku, perlamutra pilnībā sedzošu krāsas korekciju četros toņos, liekot tumšajiem lokiem izzust, un slavenais Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter brīnišķīgi saplūst ar ādu, piešķirot skaistu mirdzumu dažādiem ādas toņiem.

Abi tagad ir atpakaļ uz palikšanu! Ieskaties šeit, lai iegādātos savus favorītus, un maigi zeltainais izgaismotājs atkal būs Tavs.

PAR ZĪMOLU

Rebeka Morisa Viljamsa (Rebecca Morrice Williams) dibināja Becca Cosmetics 2001. gadā, un zīmols piedzīvoja dažas īpašnieku maiņas, cenšoties rast vietu skaistumkopšanas nozarē.

Zīmols nesasniedza kulta statusu līdz 2015. gadam, kad tas sadarbojās ar skaistuma jūtūberi un influenceri Žaklīnu Hilu (Jaclyn Hill), lai radītu savu līdz šim slavenāko produktu: Izgaismotājs Shimmering Skin Perfector in Champagne Pop.

Produkts nosaka jaunu izgaismotāju standartu ar krēmveidīga pūdera formulu, kas saplūst ar sejas toni, radot Instagram vērtu mirdzumu.  

Produktu katalogu iespējams aplūkot ŠEIT .

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv