foto: BACKGRID/ Vida Press
FOTO: pasaulē otrs bagātākais cilvēks dodas vakariņās ar ģimeni
Džefs Bezoss ar ģimeni.
Attiecības
2022. gada 30. jūnijs, 15:17

FOTO: pasaulē otrs bagātākais cilvēks dodas vakariņās ar ģimeni

Jauns.lv

Viens no pasaulē bagātākajiem cilvēkiem “Amazon” dibinātājs un vadītājs Džefs Bezoss, kopā ar savu mīļoto Lorēnu Sančesu un bērniem no iepriekšējās laulības, devies vakariņās uz slavenību iecienīto restorānu “Nobu”, Malibū.

Džefs Bezoss, kurš savulaik pēc "Forbes" datiem tika uzskatīts par turīgāko cilvēku uz planētas, šobrīd nokritis uz otru pozīciju garām palaižot Īlonu Masku. Bezosa aktīvu vērtība 2022. gadā tiek lēsta 171 miljarda ASV dolāru (vairāk nekā 164 miljardi eiro).

Miljardiera mīļotā bija ģērbusies bēšā minikleitā ar pieskaņotām augstpapēžu kurpēm, rokās turot spilgi oranžu rokassomiņu. Savukārt Bezoss bija ģērbies zilā pogājamā kreklā, tumši zilās biksēs un gaišās kedās.

Džefs Bezoss ar ģimeni dodas vakariņās

gallery icon

“Amazon” šefs ar bijušo sievu Makenziju Skotu ir kopīgi trīs dēli un viena meita, kuru viņi adoptēja no Ķīnas. 

Meita uz vakariņām bija ieradusies melnā minikleitā ar baltu žaketi un augstpapēžu kurpēs, savukārt dēli uz vakariņām devās vienkāršāk ģērbušies – garajās biksēs un kreklos.

Šis ir viens no retajiem brīžiem, kad iespējams miljardiera bērnus redzēt publiski. Viņi dzīvo salīdzinoši privātu dzīvi. Par viņa bērniem ir maz zināms.