Attiecības
2022. gada 29. jūnijs, 19:10

Izjukusi režisores Ingas Tropas un mākslinieka Miķeļa Fišera laulība

Jauns.lv

Režisore un aktrise Inga Tropa-Fišere un mākslinieks Miķelis Fišers vairs nav precēts pāris - viņu laulība ir šķirta. Abi bija kopā vairākus gadus un 2020. gada vasarā apprecējās, taču tagad nolēmuši, ka katram ejams savs dzīves ceļš.

To, ka viņas privātajā dzīvē notikušas pārmaiņas, aktrise apstiprinājusi nesenā intervijā izdevumam "Ieva". Viņa veikusi arī izmaiņas savā profilā sociālajā tīklā "Facebook" - izdzēsusi uzvārdu "Fišere" un tagad ir atrodama kā "Inga Tropa", kā arī nomainījusi savu publisko attiecību statusu, norādot, ka ir no saistībām brīva sieviete ("Single").

Ingai ar bijušo vīru izdevies saglabāt labas attiecības - viņi joprojām mīlot viens otru, taču tikai kā draugi, nevis vīrs un sieva, vēsta žurnāls "Ieva". 

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Inga Tropa un Miķelis Fišers pirms vairākiem gadiem teātra balvas "Spēlmaņu nakts" pasākumā.

Inga Tropa, kura plašāku popularitāti izpelnījās kā kulta seriāla "UgunsGrēks" Ieviņas lomas atveidotāja un nesen bija redzama skandalozās Annijas Simsones lomā seriālā "Emīlija. Latvijas preses karaliene", un Miķelis Fišers bija kopā vairākus gadus. Ar Purvīša balvas ieguvēju Fišeru, kas ir leģendārā operas solista Miķeļa Fišera un rakstnieces Ārijas Elksnes dēls, pirmoreiz sabiedrībā Tropa izgāja 2016. gadā, kad abi Dailes teātrī apmeklēja "Spēlmaņu nakts" svinības.

foto: Mārtiņš Ziders
Ingas Tropas izrāde "Dvēseļu utenis" 2018. gadā tika pie divām balvām "Spēlmaņu naktī".

Pa šo laiku Inga jau sen izaugusi no "UgunsGrēka" Ieviņas lomas, iestudējusi vairākas lieliskas izrādes vairākos Latvijas teātros, kā arī metāloperu "Kurbads", un darbojas arī kā aktrise kino un teātrī. Viņas jaunākā loma ir Jaunā Rīgas teātra izrādē "Svešie ceļi".

No iepriekšējām attiecībām ar kinorežisoru Renāru Vimbu Ingai ir 13 gadu vecs dēls Mihels.