Attiecības
2022. gada 26. jūnijs, 08:03

Daiļā advokāte Vaskesa atkal būs līdzās Džonijam Depam. Pret aktieri sākta jauna tiesas prāva

Jauns.lv

Džonija Depa advokāte, kura palīdzēja Holivudas aktierim uzvarēt prāvā pret bijušo sievu Amberu Hērdu, tiesā atkal viņu aizstāvēs. Pret Depu iesniegta jauna prasība, un šoreiz apsūdzētāja nav bijusī sieva.

Kamilla Vaskesa kopā ar advokātu Rendalu Smitu aizstāvēs aktieri apsūdzībā par piekaušanu, ko pret Depu ierosinājis filmas “City of Lies” kolēģis Gregs “Rokijs” Brūkss. Portāla “Daily Mail” rīcībā nonākusi informācija, ka Deps iesūdzēts tiesā par to, ka “ļaunprātīgi un vardarbīgi” divas reizes iesitis Brūksam ar dūri pa ribām. Tas noticis 2017. gadā krimināldrāmas uzņemšanas laikā. Pēc vardarbīgās izturēšanās Deps esot paziņojis, ka samaksās filmēšanas vietas menedžerim 100 tūkstošus dolāru, lai viņš iesistu Brūksam pa seju.

Džonija Depa advokāte Kamilla Vaskesa

gallery icon
25

Tiesai iesniegtajos dokumentos Gregs Brūkss kritizē “Karību jūras pirātu” zvaigzni par viņa uzvedību, apgalvojot, ka aktiera rīcība bijusi “tīša un ļaunprātīga, un izdarīta ar nolūku, lai prasītājs ciestu pazemojumu”.

Sprieduma pasludināšanas diena. Džonijs Deps uzvar tiesā Amberu Hērdu

Virdžīnijas štata tiesā ASV pasludināts spriedums civillietā par neslavas celšanu starp aktieri Džoniju Depu (58) un aktrisi Amberu Hērdu (36).

gallery icon
15

Brūkss arīdzan apgalvo, ka “Džonija iedzeršana un temperaments” filmēšanas laukumā radījis naidīgu, aizskarošu un nedrošu darba atmosfēru. Beigu beigās viņš ticis atlaists no darba pie filmas, kad atsacījies parakstīt atteikšanos celt prasību tiesā saistībā ar notikušo incidentu.

Džonijs Deps apsūdz Amberu Hērdu neslavas celšanā. Tiesas prāvas norise 2022. gada aprīlī

gallery icon
36

Turpretī Džonijs Deps apgalvo pilnīgi pretējo. Aktieris teic, ka viņa rīcība bijusi vērsta uz pašaizsardzību un apliecina, ka tieši Brūkss provocējis citus.

Džonijs Deps un Ambera Hērda ierodas Londonas Augstākajā tiesā 2020. gada 16. jūlijā

gallery icon
24