Džonija Depa advokāte Kamilla Vaskesa

gallery icon
Attiecības
2022. gada 20. jūnijs, 20:22

Džonija Depa advokāte pirmo reizi publiski komentē sava slavenā klienta apskaušanu

Jauns.lv

Džonija Depa advokāte Kamila Vaskesa, kura iekaroja aktiera fanu sirdis tiesas prāvā par neslavas celšanu pret bijušo sievu Amberu Hērdu, beidzot pirmo reizi komentējusi sava slavenā klienta apskaušanu.

Intervijā Amerikas spāņu valodas televīzijas tīklam “Univision” advokāte Kamilla Vaskesa (37) paskaidrojusi: “Protams, es [viņu apskāvu]. Viņš ir mans draugs, bet pirmkārt viņš ir mans klients, un viņš pārdzīvoja kaut ko ļoti smagu,” advokātes teikto televīzijā citē Spānijas nacionālais dienas laikraksts “Marca”.

Viņa turpināja: “Es ļoti mīlu savus klientus un esmu spāniete, man patīk apskaut un pieskarties cilvēkiem, nevis tos skūpstīt. Es viņu apskāvu, jo viņam tas bija vajadzīgs.”

Redzot cik sirsnīgi Kamilla Vaskesa izturas pret “Karību jūras pirātu” zvaigzni, tiesas prāvas laikā parādījās baumas, ka Depu un Vaskesu vienojot romāns. Publiska apskaušanās tiesas zālē šīs runas tikai pastiprināja.

Video un fotogrāfijas ar šo apskāvienu nekavējoties izplatījās sociālajos tīklos.

Kamilla uzreiz kļuva par TikTok zvaigznei un videoklips, kurā viņa apskauj Depu, kļuva par sociālo mediju platformu sensāciju.

Viņa ļoti emocionāli izrādīja prieku par katru mazāko uzvaru un bieži bija redzēta zālē apskaujam savu aizstāvamo, tāpēc nav brīnums, ka parādījās šīs runas par iespējamu romānu ar klientu.

Viens no pirmajiem, kas ziņoja, ka šīm tenkām nav pamata, bija portāls TMZ. Tā veidotāji ātri vien izdibinājuši, ka advokāte Vaskesa nav brīva sieviete. Viņu jau vairākus mēnešus vienojot nopietnas attiecības ar britu nekustamo īpašumu mākleri Edvardu Ouvenu.

Noliedzot baumas par romānu, uz ko pamudinājusi abu mijiedarbība tiesas zālē, TMZ rakstīja: “Kas attiecas uz smaidiem un ķiķināšanu, ko daži pamanījuši starp Džoniju un Kamillu, mums teikts, ka viņai viņš šķiet smieklīgs… Viņa nevarēja nesmieties par dažām viņa grimasēm un/vai humora izjūtu.”

“Taču vēl būtiskāk ir tas, ka mūsu avoti vēsta, ka viņa ir aizņemta un laimīga. Viņa satiekas ar britu puisi, kurš strādā nekustamo īpašumu jomā, ar kuru viņai ir nopietnas attiecības jau vairākus mēnešus,” norādīja interneta portāls.