Attiecības
2022. gada 16. jūnijs, 07:03

Kā tagad izskatās Maikla Džeksona pieaugušie bērni?

Jauns.lv

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona (1958-2009) vecākie bērni Parisa (24) un Prinss Maikls (25) pirmdienas vakarā kopā apmeklēja 75. “Tony” balvu pasniegšanas ceremoniju.

Parisa Džeksone un Prinss Maikls Džeksons “Tony 2022” balvu ceremonijas vakarā

gallery icon

Pagodinot balvu ceremonijas vakaru ar savu klātbūtni Parisa un Prinss Maikls pauduši savu un ģimenes atbalstu Brodvejas jaunajam muzikālajam šovam, kas stāsta par Maikla Džeksona dzīvi un darbu – “MJ: The Musical”.  Jaunais mūzikls šajā vakarā bija nominēts desmit godalgām, to skaitā “Labākā mūzikla” kategorijā. Galvenās balvas saņemtas četrās no nominācijām, to skaitā Kristofers Vīldons tika atzīts par labāko aktieri mūziklā.

foto: Andrew H. Walker/Shutterstock/ Vida Press
Parisa un Prinss Maikls "Tony" balvu ceremonijas vakarā, piesakot "Labākā mūzikla" nomināciju.

Parisa un Prinss Maikls pirms ceremonijas pozēja fotogrāfiem uz sarkanā paklāja, bet pasākuma laikā kāpa uz skatuves, lai kopīgi pieteiktu šo mūziklu klātesošajiem un TV skatītājiem. Džeksona dēls sacīja: “Daudzi cilvēki, šķiet, domā, ka mūsu tētis uz visiem laikiem izmainījis populāro mūziku. Mēs par to nestrīdēsimies. Taču daudzi, iespējams, nezina, ka viņš dievināja mūziklus – kā kino ekranizējumos, tā teātra iestudējumos. Tāpēc mums ir ļoti liels gods pieteikt pirmo nominantu “labākā mūzikla” kategorijā – “MJ: The Musical”, kurā skan daudzi mūsu tēva radīto kulta hitu.” Skatītāji, kas vēros šo izrādi, patiešām varēs baudīt 25 pašus populārākos un atpazīstamākos Maikla Džeksona savulaik radītos un izpildītos skaņdarbus.

Maikla Džeksona mamma un citi radinieki apmeklē vecākā dēla Prinsa Maikla izlaidumu

gallery icon

Maikla Džeksona bērni tēva 60. gadu jubilejas pasākumā

Parisa un Prinss Maikls Džeksoni tēva popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dimanta jubilejas pasākumā Lasvegasā.

gallery icon

Maikls Džeksons un Debija Rova ar abiem bērniem

Maikls Džeksons ar tolaik vēl sievu Debiju Rovu un kopīgajiem bērniem Prinsu Maiklu un Parisu.

gallery icon

Maikla Džeksona meita Parisa

gallery icon