Dzīvesstils
2022. gada 25. jūnijs, 05:55

Maija Rozīte-Krištopane atklāj ideālā izskata un pašsajūtas formulu

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Radio "Star FM" personība un "Instagram" zvaigzne Maija Rozīte-Krištopane izceļas ar nevainojamu ārējo tēlu, tāpat arī fizisko formu, kuru apbrīno pat daudzas daiļā dzimuma pārstāves. Žurnālam "Kas Jauns" Maija atklājusi savu ideālā izskata un pašsajūtas formulu.

Maija stāsta, ka savu ikdienas rutīnu jau izkopusi krietnu laiku un atradusi veidu, kā rūpēties par savu pašsajūtu un izskatu.

Dāmām, kuras ķērušās pie savas figūras “savākšanas” īsi pirms pludmales sezonas sākuma, viņa nosaka: “Par sevi jārūpējas visu gadu, nevis pirms došanās uz pludmali. Tad arī būs labs rezultāts. Pati divas trīs reizes nedēļā apmeklēju sporta zāli, sava trenera pavadībā pildot dažnedažādus vingrojumus. Kādēļ nepieciešams savs treneris? Ir forši, kad treneris uzpasē, vai vingrojumi tiek veikti tehniski pareizi. Tam ir ļoti liela nozīme.”

Labas figūras saglabāšanai uzturam viņas ikdienas rutīnā ir tikpat ļoti liela nozīme kā fiziskām aktivitātēm. Maija uzskata, ka savā ziņā viņai ir paveicies, jo negaršo ēdieni, kuri var būt klupšanas akmens. Piemēram, produkti ar balto miltu saturu, piemēram, lielākā daļa konditorejas izstrādājumu. “Man īsti negaršo ne picas, ne burgeri, ne gāzētie saldie dzērieni un saldumi. Ikdienā uzturā lietoju daudz augļu un dārzeņu. Arī kafiju dzeru bez piena un cukura,” paskaidro Maija.

Viņa neesot no tām, kuras ikdienā kāpjot uz svariem un mērot savu ķermeni kilogramos. “Svarus nelietoju, jo, kā zināms, tas redzamais cipars var sabojāt garastāvokli,” pajoko viņa. “Mans rādītājs tam, cik labā formā esmu, ir apģērbs,” atklāj radio personība, kura jau vairākus gadus aizraujas ar savu sirdslietu – dīdžejošanu ballītēs.

Maija Rozīte-Krištopane golfa laukumā

gallery icon
12