Dzīvesstils
2022. gada 17. maijs, 07:00

Beidzot! Diēta, kas ātri kausē taukus, atkarībā no tava vecuma un ķermeņa tipa

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Vitai Jumītei ir 54 gadi un viņas vielmaiņa darbojas pilnīgi citādāk nekā 33 gadus jaunajai Ievai Jonītei. Arī abu sieviešu ķermeņa tipi ir atšķirīgi, bet viņas abas pievienojas tām 25 000 latviešu sievietēm, kuras ir notievējušas ar Stokholmas diētu.

Mēs katrs esam atšķirīgs un tas nozīmē, ka arī diētai jābūt piemērota konkrēti Tev, nevis visiem! Tikai Stokholmas diēta piedāvā nomest svaru ar īpaši Tavam ķermeņa tipam un vecumam piemērotu uztura plānu, un tas arī ir lielais noslēpums, kāpēc ar Stokholmas diētu svars kūst tik ātri... Netici? Izlasi Vitas un Ievas atsauksmes un uzzini, kā patiesībā darbojas slavenā Stokholmas diēta un notievē arī Tu!

Stokholmas diēta nav pielīdzināma nevienai citai diētai!

Ieva: Kopš sevi atceros, man vienmēr ir bijušas problēmas ar lieko svaru. Cīņā ar to es esmu izmēģinājusi praktiski visas pieejamās diētas - kefīra, zupu, Dikāna un citas. Pat, ja izdevās sasniegt kādu rezultātu, svars drīz vien atgriezās ar uzviju. Ilgtoši pie kādas no šīm metodēm pieturēties neizdevās, jo uzturs bija pārāk vienveidīgs un ātri apnika. Visu laiku novēlu vainu uz savu lēno vielmaiņu, bet sapratu, ka tās ir tikai manas atrunas.

Vita: Iepriekš ierobežoju sevi, neēdot atsevišķus produktus, piemēram, baltmaizi un bulciņas vai arī, ēdot gaļu, neēdu piedevas. Centos arī pasportot. Diemžēl neko no tā neizdevās ieviest ikdienā, tik tā periodiski - uznāk un pāriet. Līdz ar to arī rezultātus nesagaidīju.

foto: Publicitātes foto

Stokholmas diēta- Nr.1 tievēšanas metode Latvijā!

Ieva: Iepriekš biju dzirdējusi, ka Stokholmas diēta ir efektīva un ir palīdzējusi daudziem, bet visu laiku domāju, ka tas tāds reklāmas triks vien ir. Tad kolēģe iedeva izlasīt rakstu par sievieti, kura ilgi mocījusies ar lieko svaru, bet izmēģinājusi Stokholmas diētu un tagad jau ilgstoši ir apskaužami labā formā. Iedomājos, ka iespējams ar šo metodi beidzot izdosies arī man un nolēmu pamēģināt.

Vita: Pilns internets ar Stokholmas diētas veiksmes stāstiem! Arī mana kolēģe jau bija programmai reģistrējusies, redzēju, ka nekas drastisks tas nav! Skatījos uz citu cilvēku pārvērtību foto un domāju, cik ļoti arī vēlētos šadas pārmaiņas pati sev! Ievācu atsauksmes arī no paziņu loka. Viņi visi ar rezultātu bija ļoti apmierināti. Dvēseles stāvoklis uz pārmaiņām pamudināja arī mani. Bija pienācis mans laiks uzplaukt!

Kā patiesībā ir tievēt ar Stokholmas diētu?

Ieva: Uztura plāns pirmajai nedēļai krietni atšķīrās no tā, ko biju pieradusi ēst ikdienā, bet nedēļas beigās sapratu, ka ne bez iemesla. Pirmajā nedēļā biju zaudējusi 3 kilogramus.
Katrs nākošais uztura plāns sevī ietvēra arvien daudzveidīgākas receptes un tās bija tik gardas, ka gatavoju tās arī savai ģimenei. Nav brīnums, ka arī mans vīrs zaudēja 7 kilogramus (smejas).

Veikalu apmeklējums aizņēma arvien mazāk laika un pat izdevās ietaupīt, jo iepriekš bija zināms, kuri produkti būs nepieciešami, tāpēc nesanāca nopirkt neko lieku.
Šobrīd esmu zaudējusi 10 kilogramus, taču turpinu gatavot pēc Stokholmas diētas receptēm, jo tagad veselīgs uzturs ir kļuvis par manu dzīvesveidu, un bez tām vairs nevaru iedomāties savu ikdienu.

foto: Publicitātes foto
Ieva.

Vita: Teikšu godīgi - neēdusi vai badā nebiju nekad. Ēdienu receptes bija interesantas un ar katru dienu garšoja arvien labāk. Bet papildus tam, ka es ēdu daudz un veselīgi, neticami, bet kritās arī mans svars. Likās, ka tas solījums “5 kg nedēļas laikā” ir “uzpūsts”, bet savu solījumu Stokholmas diēta izpildīja (smejas). Zaudētie 5 kilogrami bija mans milzu prieks, bet apstāties vēl nevēlējos! Neatlaidīgi svars turpināja kristies arī turpmākajās dienās līdz es atbrīvojos no 17 kilogramiem tauku un sasniedzu savu ideālo formu. Tagad jūtos viegli, augstos papēžos vairs nenogurstu, jo vairs nav jāvelk līdzi tie extra 17 kg. Arī garderobi esmu pie pilnībā nomainījusi, kā nekā, aprises samazinājušās par vairākiem izmēriem!

foto: Publicitātes foto
Vita.

Stokholmas diēta ir Tava vieglākā iespēja nomest svaru!
 

Vita: Ja ir tas liekas svars un sapnis par skaistu augumu, noteikti ir jāmēģina! Tas, kā no liekā svara atbrīvojos es, jau iedvesmojis daudzus “manējos”! Lai tas iedvesmo arī Tevi!

Tas tiešām ir vienkāršāk kā šobrīd iztēlojies. Neklausies skeptiķos, dod sev iespēju un Tev izdosies!

Ieva: Es ieteiktu uzdrošināties un noteikti pamēģināt, jo es pati pārliecinājos, ka šī ir diēta, kas palīdz sasniegt vēlamo rezultātu ikvienam. Noticiet sev un šai diētai, un tālāk viss notiks pats no sevis. Nevilcinieties un sāciet jau tagad, nevis “citu dienu”!

 Reklāmas raksts sadarbībā ar Stokholmas diētu.