Dzīvesstils
2022. gada 12. maijs, 19:03

Daudz ēd un izvairās no trim dzērieniem: Spānijas karalienes Letīcijas diēta

Jauns.lv

Spānijas karaliene Letīcija vienmēr izskatās brīnišķīgi, bet jo īpaši tad, kad apmeklē oficiālās pieņemšanas. 49 gadus vecā monarhijas pārstāve ir slaida un labā fiziskajā formā. Letīcija iecienījusi ciešus augumam piegulošus apģērbus, kas tikai vēl vairāk akcentē viņas fantastisko figūru. Kas viņai palīdz vienmēr būt tik labā formā?

Agrāk karaliene Letīcija kritizēta par striktu diētu un pārmērīgu slodzi fitnesa zālē, kā rezultātā pārāk nokritās svarā un atgriezās pie sava auguma, kāds tas bija 2004. gadā, kad viņa tikko kā pievienojās Spānijas karaliskajai ģimenei. Taču Letīcija uzsver, ka nebadojas, bet tieši pretēji – ēd diezgan daudz. “Man nav nekādu problēmu. Es ēdu daudz. Tā tikai liekas, ka esmu ļoti tieva. Patiesībā tāda ir mana ķermeņa uzbūve,” norādījusi Spānijas karaliene.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Spānijas karaliene Letīcija šā gada 4. maijā.

Taču ir produkti, kurus Viņas Karaliskā Augstība ir izslēgusi no savas ēdienkartes – tie ir gāzēti dzērieni, kafija un alkohols. Tieši atteikšanās no pēdējā pieminētā, kā uzsver ārvalstu mediķi, var palīdzēt samazināt svaru. Jo alkoholiskie dzērieni satur kalorijas. “Godīgi sakot, viņa patiešām nelieto alkoholu. Reizēm tā ir nopietna problēma apmeklējot tikšanās un sabiedriskus pasākumus,” norādījusi kāda Spānijas karaļnamam pietuvināta persona.

Spānijas karaliene Letīcija

gallery icon
5

Papildus pareizam uzturam, kas ietver daudz augļu, dārzeņu, biezeņu un zivju, Spānijas karalienei ļoti patīk fiziskas aktivitātes. Kāds viņai tuvs draugs intervijā portālam “Express” pastāstījis, ka reizēm Letīcija ir apsēsta ar savu ķermeni. “Viņas mērķis vienmēr ir sasniegt pilnību vai vismaz pacensties to izdarīt. Ja viņa trenējas, tad dara to ar 100% atdevi. Ja viņa nodarbojas ar jogu, viņa neapstāsies līdz nebūs uzzinājusi tikpat daudz, cik zina instruktors. Viņa tāda ir it visā. Turklāt viņa ārkārtīgi rūpīgi seko līdzi tam, ko ēd,” pastāstījis zinātājs.

Spānijas karaliene Letīcija vairs neslēpj sirmumu matos

gallery icon
7

Jaunā Spānijas karaļa Felipes VI un karalienes Letīcijas kronēšana

gallery icon
21

Karaliene Letīcija „Woman Awards” balvu ceremonijas vakarā

gallery icon
21

Karaliene Letīcija Maljorkā

gallery icon
8