Stila jaunumi
2022. gada 10. maijs, 06:08

Šobrīd modē - visi violetie toņi

"100 Labi Padomi"

Šā gada krāsa ir violetā! Lavandas vai maigs ceriņu tonis, gaišāks vai tumšāks – pēc izvēles. Šovasar violeti apģērbi noteikti būs veikalu plauktos, un nebūs nekādu grūtību tos iekļaut savā garderobē. Iesaka stiliste Kristīne Sila.

foto: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / Vida Press
Džidži Hadida, filmējoties "Maybelline" reklāmā 2022. gada martā Ņujorkā.

Violetā krāsa ir viegli kombinējama ar citām krāsām, piemēram, rozā, dzelteno un pat zaļo. Klasiskākam koptēlam, protams, arī ar baltu un melnu.

Ja ar acu ēnām esi uz tu, violeto toni vari izmantot, veidojot sezonas aktualitātēm atbilstošu grimu. Neklāj to pa visu plakstiņu, lai neizskatītos pēc 80. gadu dīvas, bet izmanto kā akcentu tikai acs iekšējā kaktiņā.

foto: Aurora Rose/Shutterstock/ Vida Press

Ja baidies, ka violetā krāsa nav tava, vari izvēlēties tikai šīs krāsas aksesuārus, piemēram, somu, maku vai apavus, vai apsiet violetu lakatiņu ap rokassomas lenci.

Ņem vērā!

Vasaras sezonas aktualitāte ir ne tikai violetie toņi, bet arī citronu dzeltenais un dzeltenzaļais tonis, kas lieliski izskatīsies uz nosauļotas ādas.

Violetie toņi 2022. gada pavasara modē

gallery icon
16

2022. gada modīgākā krāsa jau vīd Parīzes, Londonas un Milānas ielu stilā

Krāsu institūts "Pantone" par 2022. gada aktuālāko krāsu atzinis maigu ceriņkrāsu jeb "Very Peri". Jau 2021. gada rudenī šie toņi ...

gallery icon
28

Smilškrāsas stils Rīgā 2022. gada pavasarī

gallery icon
8

Debeszilā krāsa ielu stilā

gallery icon
14

Princese Diāna violetas krāsas tērpos

Princese Diāna violetas krāsas tērpos.

gallery icon
15