Notikums visai ģimenei - "Bērnu pasaule" Ķīpsalā

gallery icon
Bērni
2022. gada 6. maijs, 20:30

FOTO: ar Tutu, dejām, dziesmām un krāšņu preču klāstu atklāta izstāde "Bērnu pasaule 2022"

Jauns.lv

Ķīpsalas izstāšu hallē Rīgā piektdien atklāta bērnu preču un aktivitāšu izstāde "Bērnu pasaule 2022", ko apmeklētājiem iespējams apmeklēt līdz pat svētdienai.

"Bērnu pasaules" pirmajā dienā bija iespējams satikt izglītojošā bērnu raidījuma "Tutas lietas" galveno varoni Tutu. Arī sestdien, 7.maijā, no plkst. 15.00 līdz 16.00 Tuta kāps uz lielās skatuves. Kopā ar saviem draugiem Lapsu un Feneku Tuta bērnus aicinās uz kopīgām rotaļām, dejām un jokiem veselas stundas garumā.

Vēl bez Tutas un viņas draugiem uz skatuves gan sestdien, gan svētdien uzstāsies arī mazie talantīgie mākslinieki no dažādām Latvijas pilsētām - Agneses Šīrantes Bērnu estrādes studija, deju skola "Dzirnas", bērnu deju ansamblis "Teiksmiņa", vokālā studija "Tev un man", ģimenes ansamblis "Križevic band", Mārupes "Namiņa" popgrupa, bērnu popgrupa "Rakari" un vēl daudzi citi.

Šogad pirmo reizi izstādē varēs mesties arī pasākumu aģentūras "Jampadracis BB" orientēšanās spēlē Māmiņdienas tematikā! Tā būs gan jautra, izklaidējoša orientēšanās un mīklu minēšanas spēle visai ģimenei, gan vienlaikus ekspedīcija pa izstādi. Kontrolpunkti būs izvietoti Izstāžu centrā un tajos būs dažnedažādi uzdevumi gan mazākiem bērniem, gan lielākiem bērniem un arī vecākiem.

Mazo bērnu vecāki, topošās māmiņas un ikviens cits izstādē varēs apmeklēt arī konsultāciju punktu "Rūpēs par mentālo un fizisko veselību", kur vienuviet bez maksas varēs konsultēties pie dažādiem speciālistiem.

Uzņēmumi izstādē piedāvās arī ratus un autokrēsliņus, gultiņas un matračus, apģērbus, rotaļlietas un spēles, autiņbiksītes un citas higiēnas preces, mazuļu pārtiku, visu nepieciešamo topošajām māmiņām un vēl dažnedažādas preces mazuļiem un lielākiem bērniem.