Attiecības
2022. gada 2. maijs, 07:01

Fitnesa treneres Nikas Lindes romāns ar nākamo vīru pusgadu norisinājies virtuāli

Jauns.lv

Nākamo dzīvesbiedru pirmo reizi satikt un attiecības uzsākt interneta vidē mūsdienās nav nekas neparasts. Populārā fitnesa trenere un influencere Nika Linde šai ziņā nav nekāds izņēmums - pirms satikties klātienē, kaislīga virtuālā komunikācija ar viņas tagadējo vīru norisinājusies veselu pusgadu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Arī tas vēl nebūtu nekas traks, taču, kā pievilcīgā dāma atklāj "STV Pirmā!" sarunu šovā “Kad viņas satiekas”, viņu stāstam papildus spriedzi un dinamiku piešķīrusi arī “aizliegtā augļa” garša.

Lietas tāda, ka, uzsākot virtuālo draudzību, abi bijuši saistīti citās attiecībās un lēmumu par to pārtraukšanu pieņemt nebija tik viegli. “Es apzinājos – ja satiksimies un šīs attiecības pāries reālajā dzīvē, ar iepriekšējām attiecībām būs cauri uz visiem laikiem. Man vajadzēja laiku, lai nobriestu šim lēmumam,” – tā “pārejas” posmu komentē Nika.

Attiecību neklātienes formāts gan neizslēdza jūtamu erotikas elementu klātbūtni – bijušas gan intīmas ziņas un sarunas, gan kailfoto apmaiņa. “Tā faktiski bija priekšspēle pusgada garumā. Trakākais, spriedzes pilnākais, bet laikam arī kaislīgākais laiks manā dzīvē,” – kā jau šajā sarunu šovā ierasts, dalībnieki par savu intīmo dzīvi šeit izsakās visai atklāti.

foto: https://www.instagram.com/nika__linde

Taču, vai pēc šāda cerīgu priekšnojautu pilna gaidīšanas laika nevarētu izrādīties, ka, beidzot satiekot reālajā dzīvē, cilvēks tomēr neatbilst izsapņotajam tēlam un savstarpējā “ķīmija” nenostrādā? Jā, arī tādas bažas Nikai bijušas.