foto: Pexels.com
No kurienes nāk patiesais skaistums? 3 galvenās uzturvielas ādas jaunībai
Skaistums
2022. gada 12. aprīlis, 08:00

No kurienes nāk patiesais skaistums? 3 galvenās uzturvielas ādas jaunībai

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Teicienam, ka īstais skaistums nāk no iekšienes, ir taisnība ne vien pārnestā, bet arī ļoti tiešā nozīmē. Āda ir mūsu lielākais orgāns, un, kā visi orgāni, tā saņem savai darbībai vajadzīgo no uztura. Trīs svarīgākie elementi ādas jaunībai ir olbaltumvielas, īpaši kolagēns (veido 70% no mūsu ādas), mitrinātājs hialuronskābe un enerģijas avots un antioksidants koenzīms Q10.

Ja Jums būtu jāizvēlas, par ko samaksāt vairāk – par kolagēnu, hialuronskābi un Q10, ko uzziest ādai no ārpuses, vai par tādiem, ko lietot uzturā, apgādājot ādu “no iekšas” – kas Jūsuprāt, būtu vairāk Jūsu ieguldījuma vērts, kas nodrošinātu labāku efektu?

Pareizi, arī zinātniskie pētījumi apliecina, ka reālu un ilgnoturīgu uzlabojumu sniedz no iekšienes piegādātās vielas. Tāpēc ieguldiet pareizajos līdzekļos.

Acorus Balance piedāvā divus dabīgus uzturvielu kompleksus ādas jaunībai un skaistumam ērti iedzeramu un teicami asimilējamu šotiņu veidā, par izdevīgāku cenu kā jaunību sološi sejas krēmi.
Acorus Balance Collagen Beauty Shots paredzēts ādas, matu un locītavu elastības, tvirtuma un atjaunošanās procesu uzturēšanai jaunībai atbilstošā līmenī. Trīs galvenās tā sastāvdaļas ir kolagēns, hialuronskābe un MSM (metilsulfonilmetāns – saistaudu barotājs). Šo trīs vielu izstrāde mūsu ķermenī sāk mazināties jau kopš 25 gadu vecuma – tādēļ šis komplekss ieteicams kursa veidā gan sievietēm, gan vīriešiem jau no šāda vecuma, it īpaši pēc ziemas, kad āda un mati īpaši ilgojas pēc uzturvielu papildinājuma. Tikai viens šotiņš dienā nodrošina Jūsu ķermeni ar bagātīgu un izcili asimilējamu jaunības un skaistuma kokteili – jau pēc dažiem mēnešiem ievērosiet būtiskus uzlabojumus gan matu un nagu, gan ādas stāvoklī.

Kolagēna zudumu paātrina daudzi faktori, visvairāk - smēķēšana, apkārtējās vides piesārņojums, brīvie radikāļi, UV starojums un stress. Kolagēna zudumu var izraisīt arī pārmērīga fiziskā slodze, tai neatbilstošs uzturs, svara zudums, kad organisms patērē vairāk olbaltumvielu, nekā uzņem ar pārtiku. Arī ādas bojājumu novēršanai, piemēram, saules apdegumu gadījumā, vajadzīgs pastiprināts kolagēna daudzums. Ja kolagēna trūkst, āda pakāpeniski atslābst, zaudē elastību, sāk veidoties grumbas, kauli, mati un nagi kļūst trauslāki, cīpslas un saites – zaudē elastību.
Acorus Balance kompleksā ir sevišķi liels kolagēna daudzums vienā devā – veseli 10g, turklāt ārkārtīgi efektīvā, maza izmēra peptīdu formā – jo mazāki peptīdi, jo labāk tie asimilējas.

Hialuronskābe atbild par ādas mitrināšanu, gludumu, mirdzumu. Ja tās trūkst, āda vairs nespēj noturēt ūdens molekulas, tā kļūst plānāka, zūd ādas elastība, padziļinās grumbas, var parādīties arī sāpes locītavās un to stīvums.

Papildus hialuronskābei un kolagēnam pievienotās minerālvielas - cinks, mangāns, selēns, varš un vīnogu kocentrāts – palīdz uzturēt normālu ādas pigmentāciju, veselīgu tās stāvokli un imunitāti, un aizsargāt ādu no stresa un brīvajiem radikāļiem. Vērtīgi!

Otrs uzturvielu komplekss – Acorus Balance Age & Beauty Shots – ir īsta spēkstacija matu un ādas veselīguma uzlabošanā, antioksidantu aizsardzības nodrošināšanā un mirdzuma atjaunošanā.

Koenzīms Q10 ir viela, kas palīdz šūnām iegūt enerģiju no barības vielām, lai tās spētu efektīvāk atjaunoties un novērst dažādus bojājumus. Q10 ir arī spēcīgs antioksidants – neitralizē brīvos radikāļus, kuri veicina kolagēna un elastīna noārdīšanos, tādejādi radot grumbas un tvirtuma zudumu.

Age&Beauty Shots sastāvā apvienots koenzīms Q10 ar E vitamīnu, cinku un selēnu, bišu māšu peru pieniņu un zaļās tējas ekstraktu: pilns komplekts ādas un matu mirdzuma un jaunības atjaunošanai un uzturēšanai diendienā. Īpaši ieteicams, sākoties sauļošanās sezonai, vasaras baudīšanai dārzā un pie jūras, kā arī tad, ja darba vai dzīves apstākļu dēļ esat pakļauti piesārņojuma un stresa iedarbībai, kura dēļ āda vai mati zaudējuši mitrumu, veselīgu izskatu un mirdzumu.

Nodrošiniet sevi ar īsto skaistumu – to, kas nāk no iekšienes! Abi uzturvielu kompleksi iegādājami aptiekās un www.acorusbalance.lv.

Visu produktu piedāvājumu skati un iegādājies vietnē: https://www.acorusbalance.lv/ . Ar kodu JAUNS - 35% atlaide

Uztura bagātinātājs neaizstāj veselīgu un sabalansētu uzturu.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Acorus Balance

Tēmas