Cita pasaule
2022. gada 1. februāris, 05:01

2022. gada Austrumu horoskops - prognozes pēc dzimšanas gada

Edijs Spāre

"Patiesā Dzīve"

Pēc Austrumu horoskopa, jaunais Ūdens Tīģera gads sākas 2022. gada 1. februārī pulksten 07.47 pēc Latvijas laika.

Tīģerim piemīt tādas rakstura īpašības, kas jaunajā gadā ikkatram būtu no viņa jāpārņem. Tas nozīmē, ka veiksies tiem cilvēkiem, kuri būs drosmīgi, izlēmīgi, neatlaidīgi. Ja vēlamies panākumus, būs jāuzdrošinās riskēt. 2022. gads izdosies labs tiem, kuri aktīvi īstenos dzīvē plānus un idejas. Nekādā ziņā nedrīkstam būt pasīvi un nogaidoši. Ūdens Tīģeris iesaka risināt arī attiecību jautājumus – izveidot jaunas attiecības vai sakārtot esošās. Ūdens elements ir saistīts ar jūtām un iejūtību, tāpēc vientuļajiem dzīve varētu būt īpaši grūta.

Gadu varētu iedalīt divos posmos. Pirmais – līdz maija beigām, kad būsim vēl apjukuši, brīžiem nebūs īsti sapratnes, kas jādara. Toties, sākot no jūnija, bilde kļūs skaidra, zināsim, kur, kad, kā. Veiksies tiem, kuri ilgi neprātos, bet rīkosies, īstenos visdrosmīgākās idejas.

Politiskā gaisotne būs maksimāli nokaitēta un izteikti nežēlīga, turklāt pilnīgi neparedzama. Jauni pavērsieni gaidāmi gandrīz katru dienu. Politiķi būs gatavi cits citu iznīcināt gan legālos, gan ne tik legālos veidos. Savu kumosu centīsies dabūt arī jaunie politiskie spēki, kas uz publiskās skatuves uznāks ar grandiozu troksni, pievēršot sev publikas uzmanību. Tiem jaunajiem spēlētājiem politikas lauciņā, kuri būs īpaši harismātiski, paredzami vislabākie panākumi.

Tālāk lasi - kas gaidāms katrā gadā dzimušajiem.

Nākamā lapa: ŽURKA (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)