Dzīvesstils
2022. gada 22. janvāris, 19:14

"Bezvēsts pazudušo" autore Lelde Kovaļova zaudējusi 7 kg svara

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Grāmatu "Bezvēsts pazudušās", "Svešinieki" , "Šoseja" autore un kino producente Lelde Kovaļova žurnālam "Kas Jauns" atklāj, kāda ir viņas rutīna ceļā uz labu izskatu un pašsajūtu.

“Es ticu, ka mūs ļoti ietekmē ieradumi. Pārmaiņu sākums ir grūts, bet jau pēc dažām nedēļām pierodam pie jauna dzīvesveida,” pastāsta Lelde, izklāstot savu ikdienu. “Trenējos četras līdz piecas reizes nedēļā. Četras reizes nedēļā darbojos pie savas izcilās treneres Irinas Žukas, kas ir sporta čempione.

Lai gan trenere ir ļoti stingra un prasīga, es lepojos, ka varu strādāt kopā ar viņu, jo Irina ir disciplīnas paraugs, seko līdzi manam uzturam un māca mīlēt sevi, rūpēties par savu fizisko un mentālo pašsajūtu. Esmu iemācījusies sev neko neaizliegt un nepārmest, ja apēdu kaut ko neveselīgu. Sevis nosodīšana noteikti nav labas pašsajūtas atslēga, taču, protams, ikdienā labprātīgi izvēlos pareizu un sabalansētu uzturu.

Izmaiņas savā ārienē Lelde vērtē pozitīvi, lai arī apģērbs esot kļuvis platāks. “Patīkami, ka apkārtējie regulāri izsaka komplimentus,” atzīst Lelde.

Beidzamā gada laikā esmu gandrīz pavisam atteikusies no alkohola, miltu izstrādājumiem un visa veida kūciņām. Lai arī man nekad nav bijis liekā svara, jāatzīst, ka pēc treniņu gaitā zaudētiem septiņiem kilogramiem jūtos daudz labāk. Izskats man nav tik būtisks kā spēja sevi disciplinēt un būt iedvesmojošai mammai savam dēliņam. Un es ticu, ka veselā miesā ir vesels gars!” uzsver Kovaļova.

Citas interesantas ziņas lasi jaunākajā žurnālā "Kas Jauns":

foto: Publicitātes foto