foto: Mārtiņš Ziders
Modele Māra Sleja: "Kopjošie līdzekļi jālieto vien tik, lai atbalstītu ādu, nevis padarītu atkarīgu"
Māra Sleja piekrīt uzskatam, ka naktī āda pati atjaunojas, un tai vien retu reizi ir nepieciešama palīdzība no malas.
Skaistums
2022. gada 3. janvāris, 08:41

Modele Māra Sleja: "Kopjošie līdzekļi jālieto vien tik, lai atbalstītu ādu, nevis padarītu atkarīgu"

Ilze Trofimova

Žurnāls "OK!"

Par sejas kopšanu pirms miega savā pieredzē dalās TV personība un modele Māra Sleja.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Tā kā skropstu tuša ir vienīgais dekoratīvās kosmētikas līdzeklis, ko ikdienā izmantoju, vakaros seju mazgāju ar siltu ūdeni. Pēc tam kad skropstu tuša nomazgāta, seju noskaloju ar ledaini aukstu ūdeni. Pirms miega izšķobu un sasprindzinu sejas muskuļus, lai visām šūnām piekļūst skābeklis. Man šķiet, ka tā ir ļoti laba metode, kā uzturēt kārtībā sejas ādu; ikdienā man nav nepieciešams nenormāls kvantums ar kopjošajiem līdzekļiem.

Piekrītu uzskatam, ka naktī āda pati atjaunojas, un tai retu reizi ir nepieciešama palīdzība no malas. Tāpēc tikai pirms svarīgām fotosesijām lietoju MÁDARA Cosmetics Sleep&Peel pīlinga serumu intensīvai ādas atjaunošanai nakts laikā, bet ikdienā, maksimums divas reizes nedēļā, uzsmidzinu Dr. Hauschka toniku.

Domāju, ka kopjošie līdzekļi jālieto tikai tik daudz, lai atbalstītu ādu, nevis padarītu to no tiem atkarīgu. Esmu arī zero waste kustības atbalstītāja, un man šķiet – jo mazāk visādu tūbiņu, jo saudzīgāki esam pret dabu. Tomēr mums katrai ir savs stāsts par sejas kopšanu pirms miega – viena sieviete jūtas labi ar minimumu, bet citai ir nepieciešami vairāki kopjošie līdzekļi uz nakti – un tas viss ir pareizi, ja vien sagādā prieku. Šis ir mans stāsts, un tā es jūtos apmierināta un skaista!”