Skaistums
2022. gada 4. janvāris, 08:42

Marija Naumova par nakts krēmiem: "Tā ir mana ikvakara joga sejai"

Ilze Trofimova

Žurnāls "OK!"

Savā pieredzē par ikvakara ādas kopjošajiem līdzekļiem dalās dziedātāja Marija Naumova.

“Man ļoti patīk sejas ādas kopšanas process, tāpēc ik vakaru pēc ādas attīrīšanas klāju uz tās kādu nakts kopjošo līdzekli.

Sejas ādu arī maigi izmasēju un izkustinu saspringtos muskuļus. Ikvakara sejas ādas sakopšana ir mana vakara joga sejai. Man ir ļoti pateicīga āda, un ar to nekad nav bijušas nekādas problēmas. Kosmetologu neapmeklēju, taču pati daudz interesējos par šo tēmu un atrodu sev vispiemērotākos produktus.

Esmu lietojusi arī dārgu zīmolu nakts krēmus, piemēram, Shiseido, bet, kopš interesējos par ājurvēdu, uz ādas lieku tikai to, ko var arī droši apēst, tāpēc izvēlos dabisku, bioloģiski tīru kosmētiku. Pēdējos gadus daudz lietoju Indijā ražotos un tur nopērkamos ājurvēdas līdzekļus, bet arī Latvijā esmu atradusi zīmolus, kuru produkcija man patīk. Viens no tiem ir Jaunzēlandes zīmols Antipodes®, otrs – Dr. Hauschka.

Uzskatu, ka kopjošie līdzekļi ādai uz nakti ir ļoti nepieciešami, jo tie ne tikai uzlabo ādas struktūru un to bagātina, bet arī rada pozitīvas sajūtas uzklāšanas procesā, un, ja vēl produktam ir maiga, neuzbāzīga, patīkama smarža – tas ir lieliski!”