foto: imago images/Italy Photo Press / Scanpix
Kendala Dženere draudzenes kāzās ierodas ļoti atklātā kleitā un tiek pamatīgi nopelta
"Kendala, uz manām kāzām tad jau labāk nāc kāzu kleitā, nevis ar šo," rakstīja kāda fane.
Stila jaunumi
2021. gada 16. novembris, 09:58

Kendala Dženere draudzenes kāzās ierodas ļoti atklātā kleitā un tiek pamatīgi nopelta

Jauns.lv

Uzmanības centrā sociālajos tīklos atkal nokļuvusi 26 gadus vecā modele Kendala Dženere, kura nesen apmeklējusi draudzenes kāzas. Kendala saviesīgajā pasakumā ieradās ārkārtīgi atklātā kleitā, kas daudziem nav bijusi pa prātam, raisot jautājumus, vai pieklājas šādu tērpu vilkt nozīmīgos draudzenes dzīves svētkos.

Kāzu tērpu etiķetes galvenais likums vēstī - izvēlies tādu apģērbu, lai kāzās neaizēnotu līgavu. Šķiet, šo noteikumu pārāk burtiski bija uztvērusi modele Kendala Dženere, pagājušajā nedēļā pārsteidzot kāzu viesus ar savu atkailināto izskatu. Viņa draudzenes Lorēnas Peresas kāzās Maiami ieradās melnā kleitā ar ģeometrisku formu izgriezumiem, kas apsedza diezgan maz no viņas ķermeņa, ziņo "Page Six". Ar svinību mirkļiem modele dalījās savos "Instagram" īsstāstos, kur bija redzams, kā viņa klātienē pozē ar slaveniem viesiem, tostarp modeli Heiliju Bīberi.

Lai gan tiek uzskatīts, ka Dženere svinību pirmajā daļā bija ģērbusies ierastajā līgavas māsas kleitā un tikai vēlāk nomainījusi pret drosmīgāku un kailāku, viņas "Twitter" sekotāji par šo izvēli bija pamatīgā neizpratnē.

Kāda fane rakstīja: "Kendala, uz manām kāzām tad jau labāk nāc kāzu kleitā, nevis ar šo." Cita sekotāja piebilda: "Iedomājieties, ka Kendala Dženere šo uzvelk jūsu kāzās."

foto: instagram.com/kylie.kendolls

Lai gan Kendala Dženere neievēroja ierastos kāzu viesu ģērbšanās noteikumus, līgava, sociālo tīklu zvaigzne Lorēna Peresa, izvēlējās salīdzinoši klasisku līgavas tēlu – viņa bija tērpusies baltā kāzu kleitā bez lencītēm, ar mežģīņotu plecu daļu.

foto: Instagram
Kendalas draudzene, soctīklu zvaigzne Lorēna Peresa savā kāzu dienā.

Kendala Dženere ikdienas mirkļos un modeles gaitās

gallery icon
102