Stila jaunumi
2021. gada 29. septembris, 06:11

Izmēros brīvi džinsi, nūģiska adīta vestīte, spilgtas krāsas: aktuālās stila tendences rudenim un ziemai

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Pilnveido garderobi rudenim/ziemai un atceries, ka neatkarīgi no modes aktualitātēm galvenā tendence ir personīgais stils un gudra, pārdomāta iepirkšanās.

Piesātinātas krāsas

Dzīvesprieka nekad nevar būt par daudz, un vienkāršākais paņēmiens tā vairošanā – izvēlēties spilgtas, drosmīgas krāsas. Kontrastējošos vai monohromos salikumos vai tikai kā akcentus detaļās.

foto: Shutterstock/ Vida Press

Sausas kājas

Līdz ar pandēmijas prasību pēc funkcionālas garderobes, populāri ir kļuvuši neglītie, bet ērtie Crocs gumijas apavi un gumijniekus atgādinoši, utilitāri un masīvi zābaki.

foto: Shutterstock/ Vida Press

Soma, uz kuras var snaust

Dūnas vairs nepiedien tikai virsdrēbēm un gultai, bet arī somām. Somas kā mākoņus būs ne vien patīkami turēt rokās, bet arī droši lietot visskarbākajos laikapstākļos.

foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/Aba/ Vida Press

Avangards

Stils jeb radoša pašizpausme ir gluži kā mākslas forma un burtiski – avangarda otu triepieni, krāsu pludinājumi un ģeometriskas formas ir aizraujošākā tērpu apdruka šogad.

foto: Shutterstock/ Vida Press

Kā apakšveļa

Guļamistabas tērpi ir izgājuši ielās! Mežģīnes, caurspīdīgi materiāli, veļu atgādinoši izstrādājumi ir valkājami publiski un pieklājībai – kombinēti kārtu kārtās.

foto: Shutterstock/ Vida Press

Glamūrs

Pat pieticīgākajiem minimālisma cienītājiem ir pienācis laiks izkāpt no komforta zonas ar metāliskiem audumiem, spalvu dekoriem un apjomīgām tērpu piedurknēm – svinēt dzīvi ikdienā!

foto: CAMERA PRESS/Claire Guillon / Vida Press

Džinss

Pateicoties Gen Z paaudzes apsēstībai ar 2000. gadu modi, džinsa bikses kļūst ne tikai izmēros brīvākas, bet aizvien zemāk nokritušas.

foto: ddp/ INSTAR / Vida Press
Modele Irina Šaika.

Nūģi

Rudens un ziema ir apģērbu kārtu sezona, un ērtākais risinājums slāņainam efektam šogad – nūģiska, adīta vestīte virs krekla.

foto: Christopher Peterson / SplashNew/ Vida Press
Modele Kendala Dženere.