Dzīvesstils
2021. gada 26. maijs, 11:30

Kristīne Komarovska: negācijas ap savas valsts pārstāvi Eirovīzijā ir Latvijas īpatnība

Jauns.lv

Ko varētu mācīties no Samantas Tīnas un par ko viņu nevar apskaust? Kā Māra Upmane-Holšteine iedvesmo draugus un rod spēku pati savā dzīvē? Atbildes uzzini jaunajā interneta raidījumā #irOK!, kurā divas draudzenes kopā lasa un nepiespiestā sarunā apspriež žurnāla OK! jaunākā numura saturu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

TV raidījumu vadītāja un producente Kristīne Komarovska raidījumā #irOK dalās ar sajūtām un pārdomām, kādas rodas, lasot jūnija OK! žurnāla numurā intervētājām mūziķēm Samantu Tīnu un Māru Upmani-Holšteinu.

Kristīne ciena Samantas Tīnas apņēmību un no dziedātājas labprāt aizņemtos “nečīkstēšanu”. Taču negribētu piedzīvot Samantas slavu un nīdeju uzmanības apliecinājumus. Kristīne arī bijusi cieši klāt draudzenes Māras Upmanes-Holšteinas ģimenes grūtajā dzīves posmā, ārstējot mazo Ezru. Iespējams, Kristīne bija pirmā, kas dzirdēja vispirmatnējāko grupas “Astro’n’out” dziesmas “Es padodos” versiju.

Kristīne raidījumā #irOk tā vadītājai Madarai Rudzītei atklāj arī savu ikdienu. Viņa vienā mirklī atpazīst cilvēkus, redzot tikai viņu acis, un tik pat veikla Kristīne izrādās arī raidījuma spēlē “Kurš to ir teicis?”.

Raidījumu #irOk skaties pievienotajā video!