foto: Publicitātes foto
Vecāki aicināti bez maksas abonēt žurnālus "Zīdainis", "Bērnudārznieks" un "Skolēns"
Bērni
2021. gada 25. maijs, 09:27

Vecāki aicināti bez maksas abonēt žurnālus "Zīdainis", "Bērnudārznieks" un "Skolēns"

Jauns.lv

Lai informatīvi atbalstītu kā jaunas, tā jau pieredzējušas mammas un tētus, Latvijas vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” nodrošina iespēju bez maksas abonēt digitālos žurnālus par bērnu audzināšanu dažādos vecumposmos. Digitālie žurnāli lasāmi gan latviešu, gan krievu valodā, un šāda iespēja radīta programmas “Informācija seko bērnam” ietvaros.

Vecāku izglītojošajā programmā “Informācija seko bērnam” vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” izdod trīs secīgi bērna vecumposmiem atbilstošus žurnālus “Mammām un Tētiem. Zīdainis”, “Mammām un Tētiem. Bērnudārznieks” un “Mammām un Tētiem. Skolēns”. Šie trīs regulārie žurnāli iznāk četras reizes gadā – katras sezonas sākumā –, un tos papildina tematiski izdevumi. Žurnāli lasāmi gan drukātā, gan digitālā formātā, turklāt digitālajā formātā tie pieejami divās valodās – latviešu un krievu. Digitālie žurnāli lasāmi un abonējami to digitālajā platformā Zurnali.mammamuntetiem.lv.

"Mammamuntetiem.lv" žurnālu klāsts

gallery icon
6

“Ja vien ir iespēja izvēlēties, mūsu lasītāji arvien dod priekšroku drukātajam žurnālam. Tomēr tā tirāža ir ierobežota (8000–10 000 katra numura eksemplāru). Tāpēc loģisks ir pieprasījums pēc mūsdienīga digitālā žurnāla. Un nu tas ir radīts, turklāt abonējams bez maksas, lai saite uz katru jauno žurnālu un tematisko izdevumu pienāktu e-pastā,” skaidro “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa. Viņa informē, ka vasaras sākumā gaidāmi vērtīgi tematiskie izdevumi – “Bērna uzturs”, “Bērns un tehnoloģijas”, kā arī jaunajām ģimenēm paredzēta grāmata “Gribam būt ģimene”.

Izdevumu sērija, kas top programmā “Informācija seko bērnam”, ir īpaša ar to, ka materiāli tiek veidoti, ņemot vērā zinātniskus pētījumus; katra žurnāla pēdējā lapā ir atsauces uz izmantoto literatūru un pētījumiem. Informācijas uzticamība ir iemesls, kāpēc drukātie žurnāli ir īpaši iecienīti dzemdniecības iestādēs, ārstu praksēs, poliklīnikās, kā arī izglītības iestādēs. Vecāki īpaši novērtē informācijas aktualitāti, jo rakstu tematu izvēle tiek veikta, sekojot norisēm sabiedrībā un esot aktīvā komunikācijā ar “Mammamuntetiem.lv” lasītājiem.

“Žurnālu informācija seko bērnam, viņa vecumposmiem – kad izdzīvots grūtniecības un zīdaiņa posms, secīgi var pāriet pie nākamā izdevuma, kurā ir atlasīta tieši tobrīd vecākiem aktuālā informācija. Savukārt skolēnu vecāki izsaka īpašu pateicību par izdevumu “Mammām un Tētiem. Skolēns” – literatūras par pusaudžiem Latvijā līdz šim ir trūcis,” teic Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Žurnāli bez maksas vecākiem tiek nodrošināti tāpēc, ka vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” ir sociālais uzņēmums, kura primārais sociālais mērķis ir vecāku informatīvs atbalsts un izglītošana. Tāpēc visi reklāmās un sadarbības projektos gūtie līdzekļi tiek novirzīti šī sociālā mērķa sasniegšanā.

Par vecāku organizāciju “Mammamuntetiem.lv”

Latvijas vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” ir mediju uzņēmums, kam LR Labklājības ministrija ir piešķīrusi sociālā uzņēmuma statusu. Uzņēmuma primārais sociālais mērķis ir informatīva un izglītojoša satura atbalsts vecākiem. Mediju uzņēmuma pamatu veido ģimenes portāls “Mammamuntetiem.lv”, kura vidējais unikālais lietotāju skaits mēnesī no Latvijas ir 240 000 (“Gemius” dati).

Četras reizes gadā tiek izdoti žurnāli “Mammām un Tētiem. Zīdainis”, “Mammām un Tētiem. Bērnudārznieks” un “Mammām un Tētiem. Skolēns”, vecāki tos bez maksas var saņemt gan drukātā, gan digitālā formātā. Regulārie žurnāli tiek papildināti arī ar tematiskajiem izdevumiem. Saturs video formātā vecākiem tiek nodrošināts video kanālā mammām un tētiem – Video.Mammamuntetiem.lv, savukārt audio formātā podkāstā mammām un tētiem kanālā “Spotify”.

Reklāmas raksts sadarbībā ar https://www.mammamuntetiem.lv/