foto: Pexels.com
Skolniece šokē pasniedzēju ar šaušalīgu ilustrāciju no savas ģimenes dzīves
Ilustratīvs foto.
Bērni
2021. gada 6. maijs, 16:41

Skolniece šokē pasniedzēju ar šaušalīgu ilustrāciju no savas ģimenes dzīves

Jauns.lv

Sociālā tīkla "Reddit" lietotājs ar segvārdu The_Mr_Falls dalījies ar savas mazās radinieces zīmējumu. Angļu valodas stundas skolotāja visiem klases bērniem palūdza atklāt kādu jaunumu no viņu dzīves un to ilustrēt. Viņa pat nenojauta, kādas šausmas piedzīvos.

Kamēr skolniece bija skolā, viņas suni veda uz veterināro klīniku, lai dzīvniekam veiktu kastrāciju. Meitene spēja domāt tikai par savu mājas mīluli un viņa veselību. Saņēmusi uzdevumu, viņa visu nolēma atklāt, bet ilustrācija... Zīmējums pasniedzējai vēl ilgi rādīsies sapņos.

"Vakar skolā mana radiniece uzzīmēja ŠO," komentēja The_Mr_Falls.

foto: Reddit
Paraksts: "Šodien manam sunim nogriezīs viņa oliņas."

Parasti bērnu zīmējumi, kuros attēloti mājdzīvnieki, ir visai līdzīgi. Šīs ilustrācijas autore nolēma izcelt visas suņa proporcijas, lai visiem uzreiz būtu skaidrs, ko tieši viņas mīlulis zaudēs. Tas, kā izskatās medmāsa, ir cits stāsts. Gandrīz kā šausmu filmu varone, viņa ar milzīgu nazi rokās ir pārliekusies pār suni. Mediķei sejā redzams smaids, kas kopā ar melnajām pogām līdzīgajām acīm visu padara vēl biedējošāku.

Kad The_Mr_Falls sociālajā tīklā publicēja savas radinieces mākslu, zīmējums guva lielu ievērību. Pāris stundu laikā to nevērtējuši vairāk nekā 93 tūkstoši cilvēku. Soctīkla lietotāji ir pārliecināti, ka meiteni sagaida spoža nākotne, jo tas, kā viņa redz pasauli, ir īsta māksla.

"Ar mirušām melnām acīm smaids kļūst vēl smieklīgāks," komentēja 100thusername.

"Jūsu radiniece lieliski pārzina vīriešu anatomiju," norādīja benspaperclip.

"Jūsu radiniecei ir labāka pareizrakstība nekā lielākajai daļai "Reddit" komentētāju," ironizēja zomboromcom.

Tēmas