foto: Shutterstock
Aizraujošu notikumu laiks - horoskops visām zodiaka zīmēm no 26. aprīļa līdz 2. maijam
Cita pasaule
2021. gada 26. aprīlis, 12:35

Aizraujošu notikumu laiks - horoskops visām zodiaka zīmēm no 26. aprīļa līdz 2. maijam

Jauns.lv

Uzzini, kas tev šonedēļ rakstīts zvaigznēs.

AUNS

Šajā darba nedēļā var būt ne tikai vērtīgi materiālie ieguvumi, bet arī garīgas atklāsmes un iedvesmojoši notikumi. Grūtāk būs uzturēt kārtību mājās. Brīvdienās iespējami strīdi un nesaprašanās ar otro pusi. Apvaldi dedzību, neiedomājies diktēt savus noteikumus vai kontrolēt tuvinieku rīcību, attiecībām par labu tas nenāks.

VĒRSIS

Būsi pozitīvi noskaņots, vieglāk nekā citkārt atradīsi domubiedrus, ar kuriem kopā īstenot neparastas idejas. Vari izpelnīties atzinību ar augstsirdīgu rīcību. Ceturtdien, piektdien atļaujies dzīvot azartiskāk, piekrīti kādam izaicinājumam, uzdrošinies riskēt. Turpmākās dienas paies sadzīviskākās rūpēs. Strādā čakli, taču nepārvērtē ne savus spēkus, ne tehnikas iespējas.

DVĪŅI

Esi precīzs un akurāts, risinot ar naudu un veselību saistītus jautājumus. Brīvāku domas lidojumu vari atļauties, sazvanoties ar draugiem un kaļot godkārīgus nākotnes plānus. Nedēļas nogalē neuzticies aizdomīgi vilinošiem priekšlikumiem, neatbalsti negodīgu rīcību, pat ja tā ir tev izdevīga. Savas domas un viedokli izsaki miermīlīgā tonī un visiem saprotami.

VĒZIS

Tuvākajās dienās svaru kausi var nosvērties par labu radošām sabiedriskām aktivitātēm un garīgai izaugsmei. Vēlāk var pārņemt radošs apsīkums, kas atgādinās stāvokli, kad iekšā ir, bet ārā nenāk. Iespējamas nesaskaņas ar tuviniekiem, jo nebūsi attaisnojis uz tevi liktās cerības. Nogaidi, asās diskusijās neiesaisties.

LAUVA

Līdz piektdienai iespējami pozitīvi pavērsieni darbā, biznesā. Veiksmīgi noritēs lietišķas sarunas, komandējumi, vari cerēt uz ietekmīgu amatpersonu atbalstu, arī finansiālo. Turpmākajās dienās iespējami sarežģījumi ar tehniku, elektroniku, var atklāties nepilnības nolīgto strādnieku darbā. Neļaujies satraukumam un emocijām, saudzē nervu sistēmu, atrodi iemeslu priekam.

JAUNAVA

Vērtīgu impulsu var dot ziņa no sena drauga vai skolasbiedra. Toties cilvēki, kas allaž zinājuši, kad un kā tev palīdzēt, pēkšņi var kļūt tik aizņemti, ka būs velti cerēt uz viņu atbalstu. Iepērkoties vai veicot maksājumus, nesteidzies, rūpīgi pārskaiti naudu, īpaši brīvdienās.

SVARI

Tuvākajās dienās atkārtoti var nākties atbildēt uz jautājumiem, kurus uzskatīji par atrisinātiem. Mierinās vienīgi tas, ka līdz ar to pavērsies iespēja izlabot pieļautās kļūdas, novērst neprecizitātes. Prieku sagādās rūpes par mājām, tuviniekiem. Sestdien atturies diskutēt ar cilvēkiem, kuru viedoklis atšķiras no tavējā. Pat rutīnas darbi būs vieglāk padarāmi, ja darīsi tos ar patiku.

SKORPIONS

Veiksmīgi aizsākušies procesi var nedaudz iestrēgt. Situācija mudinās pārskatīt pieņemtos lēmumus, izvērtēt kādas sadarbības lietderību. Taču grūtības būs īslaicīgas, tieši tik, lai mobilizētos un nepazaudētu kontroli pār situāciju. Ceturtdien, piektdien iespējamas jaukas iepazīšanās. Kopīgi piedzīvojumi saliedēs. Turpmāk sargies no pārpūles, nenervozē.

STRĒLNIEKS

Nežēlo līdzekļus ne savas, ne tuvinieku veselības uzlabošanai. Rīkojies pašaizliedzīgi, pēc labākās sirdsapziņas, tas atmaksāsies. Sākot ar ceturtdienu, viegli veidosies brīvas, draudzīgas attiecības, kuras neuzliek nekādus pienākumus vai saistības. Izklaide, atpūta, nepiespiestas sarunas un – nekādu solījumu! Brīvdienās nekļūsti pārgalvīgs, apejies taupīgi ar savu mantu.

MEŽĀZIS

Sagādā prieku mīļotajam cilvēkam, atvēlot vairāk laika divvientulībai. Vaļsirdīga domu apmaiņa dos bagātīgu vielu pārdomām. Ja gribi iekarot plašākas publikas simpātijas, esi gatavs nedaudz papūlēties. Nepaļaujies uz ierasto rīcības taktiku, izdomā kaut ko jaunu, neparastu. 

ŪDENSVĪRS

Neatsveramu palīdzību ieceru īstenošanā tev var sniegt tuvinieki. Uzklausi viņu ierosinājumus, pieņem kritiku. Saimnieciskus jautājumus risini radoši, ar māksliniecisku pieeju. Nopietnākos lēmumus un svarīgākās izvēles ieteicams izdarīt līdz piektdienai. Turpmākajās dienās vari kļūt neizlēmīgāks. Būs grūtāk saglabāt objektivitāti, nepakļauties ietekmei no malas.

ZIVIS

Ļaujies noskaņojumam, šajā nedēļā tevi gaida interesantas sarunas un aizraujoši notikumi. Spēcīgākas var kļūt jūtas pret mīļoto cilvēku. Brīžam gan sasolīsi vairāk nekā spēsi izpildīt, jo tik ļoti gribēsi izdabāt otram, ka aizmirsīsi padomāt par sevi. Neapdomības sekas īpaši asi izjutīsi brīvdienās, jo secināsi, ka personisko plānu īstenošanai tev laika neatliek.