Attiecības
2021. gada 3. marts, 13:11

Iekārei vajag plašumu. Klajā nācis erotiskās literatūras autores romāns "Baudu spēles"

Karlīna Timofejeva

Rakstīt un domāt par baudu šajā reālu un izdomātu ciešanu un neizprotamu ierobežojumu laikā – tā ir uzdrošināšanās. Ieva Sīmane uzdrošinās un aicina restaurēt dzīvesprieku un seksualitāti, iedvesmojoties no viņas nupat izdotā romāna "Baudu spēles".

Grāmata spilgti atspoguļo sievietes spēku caur sava vājuma un baiļu apzināšanos un ļaušanos pretrunīgiem notikumiem, izaicinot ne vien ar atkailinātām sievietes jūtu pasaules atklāsmēm, bet arī ar izteiksmīgi erotiskām ainām.

foto: Publicitātes foto

Romāns "Baudu spēles" patiks ikvienam, kurš pieļauj domu, ka attiecības, romantika un sekss varētu būt citādi. Kā arī tiem, kuri vēlas izkļūt no rutīnas un aizspriedumiem.

Būt par sevi nemaz nav tik vienkārši, taču ir vērts pacensties!

Grāmatu ir ne tikai par baudu spēlēm, bet arī par spēlēm kopumā – par tām, ko spēlējam paši ar sevi un citiem. Kura tad ir īstā Sallija? Vai tā savvaļas un nepieradinātā kaķene, kura tīksminās par un ar sevi? Vai varbūt atbildīgā perfekcioniste? Vai tā, kura alkst būt pieradināta, lolota un piederīga kādam? Viņam. “Baudu spēles” atklāj, cik dažādi esības aspekti mājo ikkatrā no mums.

foto: Publicitātes foto

Iekārei vajag plašumu, un romāns "Baudu spēles" iedvesmo šajos plašumos ieskatīties.

Ieva aktīvi dalās savās pārdomās un ieteikumos sociālajos tīkos: Facebook un Instagram

Grāmata iegādājama Ievas mājas lapā, kā arī visās "Jāņa Rozes" un "Globuss" grāmatnīcās.