foto: no "Instagram"
VIDEO: influencere Elīna Didrihsone atklāti uzskaita, kādas mākslīgā skaistuma procedūras veikusi
Elīna Didrihsone.
Skaistums
2020. gada 18. decembris, 12:55

VIDEO: influencere Elīna Didrihsone atklāti uzskaita, kādas mākslīgā skaistuma procedūras veikusi

Jauns.lv

Šo svētdien pie "STV Pirmā!" skatītājiem nonāks šova "Sapņu ķērājas" sezonas pēdējā sērija, kur četras sabiedrībā zināmas dāmas - Una Ulme, Ieva Adamss, Grēta Peide un Liene Stepena - ne tikai īstenos savus sapņus, bet arī runās par mākslīgo skaistumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kur ir tā robežas, no kura brīža skaistumkopšana kļūst par pieradumu, vai viss dabīgais ir daiļš un viss mākslīgais - samākslots un lieks? Kas sievietēm liek sevi pakļaut sāpīgām un reizēm neatgriezeniskām manipulācijām? Vai tā ir vēlme būt allaž jaunām, kompleksi vai vienkārši aizrautība ar visu skaisto? Dāmas “Sapņu ķērājas” studijā aicinās arī skandalozo influenceri un uzņēmēju Elīnu Didrihsoni.

Viņa nekad nav noliegusi, ka ir mākslīgā skaistuma piekritēja un būs gatava atklāti uzskaitīt, kādas manipulācijas veikusi, vienlaikus gan sievietes ne tikai iedrošinot sevi pilnveidot, bet arī pirms operācijām nopietni izvērtēt to nepieciešamību.

“Man ir pieaudzēti mati, man ir filleris lūpās un man ļoti patīk rezultāts. Es zinu, kāpēc es to esmu izdarījusi,” atklās Elīna un paskaidros – viņas dabas dotais deguns ir salīdzinoši lielāks, bet lūpas smalkas, tāpēc viņa vēlējusies tās nedaudz palielināt, lai uzlabotu sejas proporcijas. “Manuprāt, tas efekts ir daudzreiz labāks," pārliecināti saka Didrihsone.

Tāpat sieviete atklās, ka veikusi krūšu palielināšanas operāciju un šo lēmumu ne mirkli nenožēlojot. “Man tas ir devis tikai milzīgus plusus – man patīk, vīram arī patīk un arī apģērbs uzreiz labāk izskatās," tā Elīna.

Mākslīgā skaistuma tēma nebūtu pilnīga, ja raidījuma vadītājas to neizmēģinātu uz savas ādas - tāpēc Ieva Adamss un Liene Stepena dosies pie speciālistiem, lai saņemtu sāpīgas, bet tik sievišķīgi uzmundrinošas skaistuma injekcijas. Ko tieši dāmas savā izskatā koriģēs un kāds būs procedūras iznākums - skatieties raidījumā! Bet “Sapņu ķērāju” cikla noslēgumā dāmas tiešā nozīmē pacelsies spārnos, rīta agrumā gaisa balonā nosvinot savu uzdrīkstēšanos, izbaudītos piedzīvojumus un iezīmētu plānus, kas vēl realizējami!