Attiecības
2020. gada 16. decembris, 15:48

“Dievs tevi ir radījis man” - Jānis Timma aizkustinoši sveic sievu 38. dzimšanas dienā

Jauns.lv

Bijusī grupas "ViaGRA" dziedātāja, uzņēmēja, daudzbērnu māmiņa un laimīgā sieva Anna Sedokova šodien svin 38. dzimšanas dienu.

Viņas vīrs basketbolists Jānis Timma sievu dzimšanas dienā sveicis, sociālajos tīklos publicējot vasarīgu fotogrāfiju un skaistus, mīlestības pilnus apsveikuma vārdus. "Iet diena pēc dienas, bet mūsu mīlestība un savstarpējā cieņa paliek nesatricināma kā klints. Un nav tāda spēka Visumā, kas to var sagraut. Es ticēju, ka Dievs tevi ir radījis man, lai es tevi mīlētu un rūpētos. Daudz laimes dzimšanas dienā, mana lieliskā sieva. Priekšā ir daudz interesanta. Es tevi mīlu," rakstīja sportists.

Jānis Timma un Kijevā dzimusī Anna Sedokova sāka satikties pirms pusotra gada. Mīļotās dēļ basketbolists aizgāja no sievas un mazā dēliņa. Lai būtu kopā, Jānis un Anna ir daudz pārdzīvojuši. “Visgrūtākie ceļi ved uz visskaistākajiem mērķiem,” toreiz Instagram rakstīja Jānis.

Paša Timmas dzīvē šobrīd nav tas patīkamākais laiks. Vairāki avoti ziņo, ka Krievijas superkluba Maskavas apgabala "Himki" vadība nav apmierināta ar viņa sniegumu laukumā un vēlas lauzt līgumu. Ja tā notiks, Latvijas izlases basketbolistam būs jāmeklē cits klubs un, visticamāk, jāpamet Maskava.  

Anna Sedokova un Jānis Timma uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2020. gadā

gallery icon