foto: Publicitātes foto
Ziemas sezona ir klāt: pārskati savu garderobi!
Stila jaunumi
2020. gada 16. decembris, 11:01

Ziemas sezona ir klāt: pārskati savu garderobi!

Jauns.lv

Ziemas periods ir laiks kad mēs visvairāk rūpējāmies par omulīgo sajūtu savās mājās, kad visvairāk gribās atnākt mājās tumšajā vakarā un ienirt savas mājas komfortā. Ne tikai interjera sīkumi un ziemassvētku rotājumi sniedz tādu sajūtu, kārtība katrā plauktiņā arī nepieciešama lai baudīt savas mājas atmosfēru. Parasti mūsu skapis ir vieta ar kuru jāpastrādā – kleitu, džemperu, jaku, dvieļu un citu lietu okeāns – bet daudz no mantām vairs neiepriecina un viss stāv vienā lielā nesaprotamā čupā. Kā padarīt savu skapi par etalona garderobi un pat, sēžot pie televizora ar karsto šokolādi, priecāties no domas kā skapī nav nekas lieks un ir perfekta kārtība? Iepazinies ar mūsu ieteikumiem, varbūt kāds ieteikums noderēs!

Katrai sezonai savas

Noteikti svarīgi ir brīvi teikt savām vecām drēbēm “Paldies un visu labu”, bet mēs neesam tikai lietu mētāšanas aizstāvji, jo tas rada vēl vairāk atkritumu, tāpēc, pirms sākat izmest drēbes, apsveriet tādas alternatīvas iespējas kā ziedošana, atkārtota izmantošana, pārdošana vai pārstrāde. Tā jūs varat nopelnīt naudiņu garderobes atsvaidzināšanai vai izdarīt labu darbu. Pirmkārt, visas drēbes, kuras lietojat, nav jāglabā skapī. Daliet drēbes pēc gadalaikiem. Svarīgi lai tagad jūsu skapī nav neviens vasaras T-krekliņš vai šorti, lai labāk saprast, ko tagad vilkt – atverot skapi jāredz no kā var izvēlēties. Sezonas rotācijas sistēma ļauj skapi atjaunot ik pēc 3-4 mēnešiem.

Iedomājieties katru sezonu kā noteiktu apģērba daudzumu, kas izveidots no jau esošā apģērba. Pirms katras sezonas izņemiet visus apģērbus un apavus no noliktavas un sāciet sajaukt un saskaņot to, kas jums ir ar jaunākajiem pirkumiem, lai mēģinātu atrast tik daudz apģērbu kombināciju, cik jums nepieciešams. Ja kādu priekšmetu vai apģērbu kāda iemesla dēļ trūkst, iespējams, būs jāpievieno jauni priekšmeti, kas labi iederēsies nākamajā sezonā izvēlētajā apģērbā. Kad esat izveidojis maināmus tērpus, saglabājiet pārējās drēbes un apavus līdz nākamajai sezonai. Šī rotējošā sistēma pagarinās jūsu apģērba kalpošanas laiku un izklaidēs jūs ilgāk!

foto: Publicitātes foto

Ir svarīgi mainīt ne tikai apģērbu, bet arī citus tekstila izstrādājumus  - pledi, gultasveļa un dvieļi. Katrai sezonai ir piemērota krāsu gamma. Mainot dvieļus un gultasveļu ziemā un vasarā, tie neapniks un jūs varēsiet saglabāt mājas sezonas toņus un kopējo mājas noskaņojumu katrā sīkumā. Un mēs varam ieteikt internet veikalu, kur ir visas krāsas un pārsteidzoši laba kvalitāte lai jūsu jaunā pārdomāta garderobe jūs iepriecinātu - oficiālā Nostra vietne ir vieta, kur var atrast kvalitatīvu gultasveļu, pledus un dvieļu neiedomājamās krāsās.

Nekādu impulsīvu pirkumu!

Jums ir bijusi grūta diena darbā, un jums ir nepieciešams nopūst tvaiku. Jūsu smadzenes meklētais dopamīns tiek atbrīvots ļoti viegli, kad pērkat kaut ko jaunu. Diemžēl, kad jūs atgriežaties mājās un saprotat - iegādātais priekšmets neatbilst daudzām lietām, ne jūsu gaumei, ne jūsu garderobei. Mēs visi tur esam bijuši, vai ne? Tāpēc ir noderīgi gan sezonas plānotais budžets, gan vizuālais ceļvedis garderobē.

Vizuālo ceļvedi var salikt, vienkārši nofotografējot visas drēbes, kas jums ir šajā sezonā, un sasienot tās komplektos. Jo nomaināmāki ir jūsu priekšmeti, jo vairāk tēlu jums būs, un, ja jūsu drēbju skapis atrodas viedtālrunī, ir ļoti viegli tikt galā ar impulsu pirkumiem.

Jo vairāk kombināciju, jo pareizāka un pārdomātāka ir jūsu garderobe

Vienreizējs pirkums, tendences pirkums – noteikti būs lieks nākamajā sezonā. Tāpēc esiet ar mieru to izmest bez sirdsapziņas pārmetumiem. Un labāk neinvestēt trendā, pareizāk pirkt labākas, kvalitatīvākās mantas ‘’pamata garderobei’’.

Jūsu garderobe ir savas personas izteiksme

Ja jūsu skapī ir lieta, kura neiepriecina un nerāda jūsu personu, jūsu stila sajūtu pasaulei – tā nav jūsu manta, priekš kam to atstāt savās mājās? 

Ir svarīgi pārliecināties, jūsu garderobe ir unikāls paziņojumu apkārtējiem un sev , kas palīdzēs jums izteikt savu personību. Izklājiet visas drēbes un sāciet tās sadalīt divās kaudzēs. Kādi ir jūsu paziņojumi? Valkājot tos, jums vajadzētu justies laimīgākam, stiprākam un pārliecinātākam. Tiem vajadzētu papildināt jūsu izskatu un ļaut jums izveidot vairākus tērpus.

Reklāmas raksts sadarbībā ar Nostra