Stila jaunumi
2020. gada 12. novembris, 20:56

Maskavas manikīra salons ar īpatnēju nagu dizainu kļuvis par apsmieklu visā pasaulē

Jauns.lv

Salons "Nail Sunny", kam filiāles atrodas visā Krievijā, regulāri šokē sociālo tīkla lietotājus ar savu meistaru ekscentriskajiem darbiem. Nesen uzņēmuma "Instagram" kontā, kam ir 2 miljoni sekotāju, tika ievietots video, kurā klientei veica manikīru no garneļu galvām.

Kreatīvā dizaina radīšana tika iemūžināta video, un tam droši var noteikt vecuma ierobežojumu. Manikīra meistare ņem īstas jūras veltes un metodiski tām norauj galvas, lai pēc tam tās ar lakas palīdzību piestiprinātu pie klientes nagiem.

foto: Ekrānuzņēmums
Visai dīvains manikīrs, kurā izmantotas garneļu galvas.

Izklausās pēc murga, bet tā ir patiesība, jo tam par apliecinājumu kalpo video, kas ticis pamanīts arī ārpus Krievijas robežām.

Par to rakstījuši "New York Post" un "Daily Mail". Lieki piebilst, ka meistaru ašās idejas lielu popularitāti neav guvušas. Manikīra salona ķēde, kas sāka savu darbu Maskavā, ar apskaužamu regularitāti publicē visai dīvainus dizainus.

3.novembrī, kad notika ASV prezidenta vēlēšanas, salons publicēja vēl vienu dīvainu video, kurā redzams akrila Donalda Trampa izveidošanas procesu.