foto: David Acosta/Image Press Agency
Mailija Sairusa sasmīdina fanus, atklājot, kā izskatījies citplanētiešu kuģis, ko viņa redzējusi savām acīm
Amerikāņu dziedātāja Mailija Sairusa.
Cita pasaule
2020. gada 22. oktobris, 05:14

Mailija Sairusa sasmīdina fanus, atklājot, kā izskatījies citplanētiešu kuģis, ko viņa redzējusi savām acīm

Jauns.lv

Ar pārsteidzošu ziņu klajā nākusi amerikāņu dziedātāja Mailija Sairusa, paziņojot, ka savām acīm redzējusi citplanētiešus. Lai arī viņa ir diezgan pārliecināta par to, ko redzējusi, tomēr vienlaikus atzīst, ka tobrīd bijusi apreibinošo vielu ietekmē, ziņo "Mirror".

Kuģi, kas atgādinājis lidojošu dzeltenu sniega tīrītāju, dziedātāja esot redzējusi kādā naksnīgā vakarā, kad kopā ar draugu devusies izbraucienā pa Kaliforniju. Viņa uzskata, ka redzētais ir īsts, jo to redzējis arī viņas draugs, kas braucis kopā ar viņu. Tāpat tobrīd arī vairākas citas mašīnas esot apstājušās.

"Tas paskatījās uz mani un mēs izveidojām acu kontaktu, tas mani ļoti satrauca," norāda dziedātāja, vienlaikus piebilstot, ka pēc notikušā nav spējusi kādu laiku vairs pacelt acis uz debesīm. 

Viņa gan nenoliedz, ka pirms notikušā esot nopirkusi marihuānas vasku. 

Mailija Sairusa cauri laiku lokiem

gallery icon

Daudzus sociālo tīklu lietotājus šī ziņa uzjautrinājusi, jo īpaši kuģa apraksts. Liela daļa fanu iesaka viņai mazāk lietot narkotiskās vielas, kamēr citi pauž, ka tas, iespējams, ir viņas tīšs izdomājums, lai pievērstu sev uzmanību.