foto: Soctīkli
Pirms gada pēkšņi pazudušu modeli neadekvātā stāvoklī atrod Brazīlijas graustu rajonā
26 gadus vecā modele tika nogādāta Filipa Pinela psihiatriskajā institūtā.
2020. gada 15. oktobris, 16:10

Pirms gada pēkšņi pazudušu modeli neadekvātā stāvoklī atrod Brazīlijas graustu rajonā

Jauns.lv

Skaistā modele Eloiza Pinto Fontesa ir bijusi uz tādu žurnālu vākiem kā "Elle", "Grazia" un "Glamour", kā arī piedalījusies "Dolce & Gabbana" reklāmas kampaņā. Tomēr 2019.gada sākumā, kad meitene dzīvoja un strādāja Ņujorkā, viņa uz piecām dienām pēkšņi pazuda. Modele dezorientētā stāvoklī tika atrasta pusstundas braucienā no mājām. Pēc šī incidenta cieta arī Eloizas karjera. Drīz vien viņa vēlreiz pazuda.

Modeli izdevās atrast tikai gadu vēlāk, viņa atradās savā dzimtajā Brazīlijā. Kāda graustu rajona (favelas) iedzīvotāji sūdzējās, ka pa ielām jau divas dienas klīst nezināma sieviete ar basām kājām un bez krekla. Kad Eloiza tika atrasta, viņa atkal bija dezorientēta. Viņas līdzpaņemtajā somā atradās portfolio un dokumenti, kas apliecina sadarbību ar starptautiskām modeļu aģentūrām.

Domājams, ka 2020.gada janvārī viņa atgriezusies Brazīlijā un apmetusies Riodežaneiro, par saviem plāniem neinformējot ģimeni, kura izmisīgi meklēja Eloizu jau kopš pagājušā gada.

foto: Soctīkli
Eloizas Pinto Fontesas modeles karjera iesākās visai daudzsološi.

26 gadus vecā modele tika nogādāta Filipa Pinela psihiatriskajā institūtā, kur viņa saņems atbilstošu palīdzību, vēsta "Daily Mail". Darbinieki mēģina sazināties ar meitenes ģimeni, lai paziņotu par notikušo.

foto: Instagram
Pēc pirmā pazušanas incidenta cieta arī Eloizas karjera.

Zināms, ka no 2014. līdz 2016.gadam Eloiza bija precējusies ar krievu-rumāņu modeli Andrē Birleanu, kurš šobrīd audzina pāra kopējo septiņus gadus veco meitu.