Mode
2020. gada 15. oktobris, 05:40

Hercogiene Ketrīna pārkāpusi vienu no Elizabetes II striktākajiem noteikumiem

Jauns.lv

Britu karaliskajā ģimenē pastāv ne mazums noteikumu un tradīciju, kas skar dažādus dzīves aspektus. Elizabete II pieprasa to pilnīgu ievērošanu un izpildi, bet dažreiz monarhu ģimenes locekļi tomēr pārkāpj protokolu.

Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone izvēlējās apģērbu, kas karalienei nebija pa prātam. Vismaz tā vēsta "Express.co.uk". Ketrīna kameras priekšā stājās, kad paziņoja par savvaļas dabas fotogrāfa virtuālās ceremonijas apbalvošanu.

Ketrīna video norādīja, ka ir priecīga par iespēju redzēt dažus no darbiem, kas atsājuši uz viņu iespaidu. Video Ketrīnu var redzēt stāvam Dabas vēstures muzejā Londonā. Viņa ir muzeja patronese.

Kembridžas hercogiene bija tērpusies melnā blūzē, tādas pašas krāsas žaketē, bet rotājusies viņa bija ar pērļu auskariem. Britu karalienei šāds vizuālais tēls nebūtu pa prātam, apgalvo medijs.

Lieta tāda, ka Elizabetei II ir noteikts stils. Viņa ievēro karaliskās tradīcijas un šis stils nav mainījies jau 65 gadus kopš viņas valdīšanas sākuma. Lielbritānijas karalienei ir konkrēts noteikums attiecībā uz melna apģērba nēsāšanu.

Karaliene nekad nenēsā tumšu apģērbu oficiālos pasākumos, ja vien runa nav par bērēm. Karaliene ir labi pazīstama ar to, ka tērpjas košās krāsās. Tas tiekot darīts ar apzinātu mērķi – lai pūlī viņa būtu viegli pamanāma un cilvēki varētu teikt: "Es redzēju karalieni!" 

Dodoties uz oficiāliem pasākumiem arī Ketrīna bieži velk tērpus košās krāsās. Tomēr jaunākajā video hercogiene nestāvēja pūļa priekšā. Iespējams, tāpēc viņa nolēma lauzt karalisko tradīciju. 

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams apmeklē Dievkalpojumu Vestminsteras abatijā 2020. gada 9. martā

gallery icon
15