Attiecības
2020. gada 10. oktobris, 04:45

Visstingrākajā slepenībā apglabāts Brižitas Makronas pirmais vīrs

Jauns.lv

Francijas prezidenta Emanuela Makrona sievas Brižitas pirmais vīrs Andrē Luijs Ozjē mūžībā devies 69 gadu vecumā. Tas noticis jau pirms deviņiem mēnešiem, taču zināms par to kļuvis vien tagad.

Francijas prezidents Emanuels Makrons un pirmā lēdija Brižita Makrona - laimīgi precējušies kopš 2007. gada

gallery icon

Šā brīža Francijas pirmā lēdija Brižita Makrona pirmoreiz apprecējās tālajā 1974. gadā. Viņas izredzētais bija baņķieris Andrē Luijs Ozjē. Šajā laulībā pasaulē nākuši trīs bērni. Ģimene dzīvoja laimīgi, taču pēc tūkstošgades mijas līdzšinējā idilliskā dzīve aprāvās – Brižita iemīlējās savā skolniekā Emanuelā.

Spilgtākie mirkļi. Latvijā viesojas Emanuels un Brižita Makroni

gallery icon

2007. gadā Brižitai bija 54 gadi, kad viņa apprecējās ar gados jauno Makronu, bet viņas šķirtais vīrs kļuva par vientuļnieku. Franču žurnālisti centās sazināties ar Ozjē un izlūgties interviju, taču visi centieni un mēģinājumi vienmēr bija neveiksmīgi. Ozjē kungs mediju pārstāvjiem atteica jebkādas sarunas.

Brižita Makrona vizinās ar velosipēdu Franču Rivjērā ļoti īsos šortos

gallery icon

Šā gada 8. oktobrī rietumu prese informējusi par vīrieša nāvi. Pēc meitas juristes Tifānijas Ozjē teiktā, baņķieris mūžībā devies jau 2019. gada decembrī un apbedīts visstingrākajā slepenībā. Ar ko tas saistīts, tā arī netiek atklāts.

Brižita Makrona ar meitu Tifāniju Ozjē

gallery icon

Makronu pāra preses sekretārs norādījis, ka “komentāru par šo jautājumu nebūs, jo tam ir privāts raksturs”.

Emanuels un Brižita Makroni pastaigā Parīzē

gallery icon

Neraugoties uz Brižitas un Andrē Luija skandalozo šķiršanos, viņu kopīgie bērni vienmēr labi sapratušies ar mammas otro vīru Emanuelu, kuram nav pašam savu pēcnācēju.

Emanuels Makrons un viņa sieva Brižita prezidenta kampaņā un sadzīvē

Francijas prezidenta amata kandidāts Makrons (39) un viņa sieva, par pašu 24 gadus vecākā Brižita. Abi samīlējās, kad Makrons bija ...

gallery icon

Francijas pirmās lēdijas Brižitas Makronas elegantais stils

gallery icon