Stila jaunumi
2020. gada 6. oktobris, 17:22

Ķīpsalā notiks "Andele Mandele KIDS" un dāmu garderobju rudens izpārdošana

Jauns.lv

10. oktobrī no plkst. 11:00 līdz 17:00 izstāžu centrā " Ķīpsala" (Ķīpsalas iela 8, Rīga) norisināsies pērļu medības bērniem - "Andele Mandele KIDS", kur māmiņas iztirgos bērniem noderīgas lietas, ziņo pasākuma rīkotāja Līva Jaunozola.

Zinot to, ka bērni aug pa stundām, šis būs vērtīgs pasākums, lai izpārdotu drēbes un apavus, kas jūsu mazajam vairs neder. Vai arī - lai iemainītu, iegādātos ko jaunu, košu un noderīgu savām atvasēm par īpaši pievilcīgām cenām.

Pasākuma laikā norisināsies Mazo ķiparu rokdarbu tirdziņš, kur tieši bērniem būs iespēja tirgot savus ražojumus un spert savus  pirmos soļus uzņēmējdarbībā. Šim tirdziņam joprojām var pieteikt mazos, radošos uzņēmējus, sūtot pieteikumu uz e-pastu: info@andelemandele.lv

Piedāvājuma klāstā būs drēbītes bērniem no zīdaiņa vecuma līdz 12 gadiem, apavi, aksesuāri, noderīgas rotaļlietas, skolassomas - viss, kas mazajiem ir aktuāls. Arī par grūtniecēm nebūs piemirsts, sola Andeles Mandeles rīkotāja. 

Lai apmeklētāji varētu noskatīt Pērles ne tikai bērniem, bet arī sev, paralēli hallē norisināsies arī "Andelemandele RUDENS CHEAP - viss līdz 20 EUR"! Tas būs pieaugušo rudens/ziemas tematikas apģērbs, kur cenas nepārsniegs 20 eiro robežu.

Kā ikkatrā Andelē, paredzēts arī labdarības stūrītis, tādēļ, ja jums ir apģērbi, ko ziedot mazajām sirsniņām, ar prieku to pieņemsim un nogādāsim tiem, kam šī nesavtīgā palīdzība patiešām nepieciešama.

Ieeja pasākumā no plkst. 11:00 līdz 15:00 būs 4 EUR, pēc plkst. 15:00 - bez maksas. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja bez maksas.

Pasākuma organizatori būs parūpējušies par atspirdzināšanās zonu, kā arī atrakcijām bērniem.