Dzīvesstils
2020. gada 28. septembris, 05:33

“Megana ir valdonīga, bet Harijs iespiests stūrī,” savs viedoklis par Saseksas hercogiem ir ķermeņa valodas ekspertei

Jauns.lv

Saseksas hercogu pāris vērsies pie ASV pilsoņiem saistībā ar drīzumā gaidāmajām prezidenta vēlēšanām. Prinča Harija un Meganas Mārklas video uzruna ierakstīta viņu mājas pagalmā Kalifornijā.

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi iziet sabiedrībā, sadevušies rokās

Pēc vairāk nekā gadu ilgas draudzēšanās princis Harijs un Megana Mārkla nesen pirmo reizi publiski izrādījuši, ka viņu attiecības ir ...

gallery icon
36

Princis Harijs un Megana Mārkla savas uzrunas laikā sēdēja uz soliņa. Ķermeņa valodas eksperte Džūdija Džeimsa plašākas publikas uzmanību vērsusi uz to, kā uz sola bija apsēdušies abi hercogi. Tas atspoguļojot noskaņojumu, raksturu un pat abu dzīvesbiedru bailes.

Džūdija uzskata, ka Megana nav nejauši aizņēmusi lielāko daļu soliņa. Viņas pārliecinātā un atbrīvotā poza liecinot par to, ka viņa ir valdonīga sieviete, kam patīk visu kontrolēt.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

“Telpa asociējas ar varu un statusu, un atkal tieši Megana aizņem lielāko daļu uz šī soliņa. Harijam acīmredzami nav ērti. Viņa ierobežotā poza un žesti liecina par to, ka viņš ir noraizējies un nožēlo, kādas varētu būs šīs uzrunas sekas. Viņš cenšas noslēpt acīmredzamu spriedzi, izplešot ceļgalus, kas ir pārliecinātības poza, taču viņa potītes ir stīvas. Runā dzirdama stostīšanās, viņa acis nedaudz šaudās, kas pauž nervozitāti,” ekspertes skaidrojumu citē izdevums “Daily Mail”.

Princis Harijs un Megana Mārkla roku rokā

gallery icon
14

Džūdija uzskata, ka Harijs sabiedrībā drīzāk vēlas būt kā viesis, nevis saimnieks un vadītājs. Viņu vara nesaista tik ļoti kā Meganu. Tajā pašā laikā Meganai labāk izdodas draudzīgi noskaņot pret sevi sabiedrību un vest monologu tā, it kā tā būtu draudzīga saruna. Pēc ekspertes domām uz sievas fona prinča ievainojamais raksturs un nepārliecinātība ir tikai vēl vairāk pamanāma.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

“Megana paberzē ceļgalu tā vietā, lai izvairītos no vīra apmulsuma, esot uz soliņa. Ar šādu rituālu viņa it kā novērš uzmanību, lai neaizmirstu, ka šī šķietami draudzīgā un nepiespiestā saruna ir ļoti svarīgs un nopietns vēstījums,” piebilst Džeimsa.

Princis Harijs un Megana Mārkla stāda puķītes kopā ar bērndārzniekiem Losandželosā

gallery icon
4