Cita pasaule
2020. gada 16. septembris, 11:05

Piecas zodiaka zīmes, kuru dzīve šajā rudenī kardināli mainīsies

Jauns.lv

Rudens mums visiem parasti asociējas ar pārmaiņām, jo cilvēki atšķirībā no dabas negatavojas ziemas miegam. Gluži otrādi - vasarā un atvaļinājumos esam atpūtušies un spēka pilni mesties darbos, pieliekot visas pūles, lai dzīve mainītos uz labo pusi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vieni nolemj mainīt darbu - darba pienākumus vai pat jomu, citi - dzīves vietu, trešie izveido ģimeni vai gluži otrādi - izšķiras, raksta portāls esotericblog.ru. Nereti tieši pēc vasaras brīvdienām, kad bijis laiks apstāties un padomāt par savu dzīvi, cilvēki spēj uz pasauli paraudzīties citām acīm. Ne viens vien sev pajautā, vai patlaban nodarbojas ar to, ar ko patiešām vēlas, vai ir apmierināts ar to, kā šobrīd dzīvo. Citā laikā, kad iegriežas darbu karuselis, cilvēki šādus jautājumus sev vairs neuzdod un - vēl jo vairāk - nemeklē arī atbildes uz tiem. Taču atvaļinājuma laikā dzīves temps palēninās, apkārtējā vide kļūst mierīgāka un ir visi priekšnoteikumi, lai padomātu par savu dzīvi, darbu un tuviniekiem.  

Lūk, kāpēc rudeni vairākums sagaida ar grandioziem plāniem, un ne viens vien ķeras arī pie to īstenošanas. Tiesa, ne katram veiksme ir sabiedrotā - dažiem tā arī neizdodas izkustēties no vietas, kur iestrēguši.

Tomēr 5 zodiaka zīmju pārstāvjus šoruden neapšaubāmi gaida pārmaiņas, turklāt tās, pēc astrologa Pāvela Globas domām, būs ne šādas tādas, bet kardinālas.

Lūk, kuras ir šīs zodiaka zīmes:

Nākamā lapa: Svariem būs pārmaiņas privātajā dzīvē