Attiecības
2020. gada 3. septembris, 05:42

Motobraukšanas uzlecošā zvaigzne Miguels Oliveira saderinās ar savu pusmāsu

Jauns.lv

MotoGP uzlecošā zvaigzne portugālis Miguels Oliveira pēc ilgas slepenības atklājis, ka grasās precēties ar savu pusmāsu, vēsta "Mirror".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

25 gadus vecais Oliveira satika savu topošu sievu Andreiju Pimentu pusaudžu gados 13 gadu vecumā, kad viņa tēvs apprecēja meitenes māti.

Pāris kļuva par radiniekiem, taču drīz vien abu saikne kļuva ciešāka, pāraugot slepenā mīlas romanā vairāku gadu garumā.

Pēc vairākiem gadiem publiski atklājot savas attiecības, Oliveira jūlijā bildināja Andreiju un par abu saderināšanos tika paziņots sociālajā tīklā "Instagram".

Portugāļu zvaigzne Oliveira ir apspriedis savu romānu un kāzu plānus vietējā televīzijā: "Pirms mīlestības bija liela draudzība. Mēs uzaugām kopā. Kādā brīdī sapratām, ka tas ir vairāk nekā draudzība, tā ir ļoti spēcīga mīlestība. Mēs gribējām precēties šogad, bet tajā nedēļas nogalē man bija sacīkstes un mums nācās kāzas pārcelt uz nākošo gadu."

Viņa tēvs Paulo Oliveira Spānijas izdevumā "Marca" devis pārim savu svētību sakot: "Man prieks, ka dēls precēsies ar savas dzīves sievieti."

Oliveira pagājušajā gadā pacēlās uz MotoGP augstāko klasi un ar labāko rezultātu ieņēma astoto vietu. Jau otro sezonu pēc kārtas viņš ir uzvarējis pirmajās sacīkstēs un šobrīd pasaules čempionāta kopvērtējumā ieņem devīto vietu.