Skaistums
2020. gada 16. augusts, 05:27

Tiešām drosmīgi - mācītāja meita Linda Kalniņa uz pirmizrādi ierodas efektīgā tērpā

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Uz režisora Dž. Dž. Džilindžera jauniestudējuma "Petuški" pirmizrādi "Willa teātrī" K. K. fon Stricka villā viņa asistente horeogrāfe Linda Kalniņa (27) ieradās, posusies tumšzaļā caurspīdīgā kleitā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā novērojis žurnāls "Kas Jauns", mācītāja Krista Kalniņa meita pirmizrādes svinībās citu viešņu vidū izcēlās ar drosmīgu tērpu, kas izceļ viņas slaido figūru, un kleita Lindas iznācienam piešķīra efektīgu grāciju.

Sveikt Lindu ar radošo veikumu bija ieradusies viņas mamma, Krista pirmā sieva Sandra, ar ko mācītāja laulība izira, kad kopīgā atvase vēl bija pavisam maza.

Skatītāji dodas uz Dž.Dž.Džilindžera jaunāko iestudējumu "Petuški"

Rīgā, K.K. fon Stricka villā pirmdien "Willa teātrī" pirmizrādi piedzīvoja režisora Dž.Dž.Džilindžera iestudējums "Petuški", kura pamatā ir krievu dramaturga Igora ...

gallery icon
42

Tikai aptuveni pirms desmit gadiem dvīņubrāļa meitu uzmeklēja Lindas tēvamāsa aktrise Rēzija Kalniņa, kura radiniecei noorganizēja arī sirsnīgu atkalsatikšanos ar tēvu. Turklāt tieši Rēzija bija tā, kas ievēroja Lindas talantu un ierosināja izmēģināt darbošanos teātrī kā kustību konsultantei un horeogrāfei. Dailes teātrī pirms trim gadiem toreizējais mākslinieciskais vadītājs Dž. Dž. Džilindžers Kalniņai piedāvāja kļūt par savu asistenti režijā, un kopš tā laika Rēzijas brāļameita uzcītīgi atbalsta Džilindžeru viņa izrāžu iestudēšanā.

Citas interesantākās ziņas skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!