Skaistums
2020. gada 14. augusts, 14:55

67 gadus vecā Brižita Makrona peldkostīmā izskatās vēl jaunāka nekā mini kleitās

Jauns.lv

Katru gadu īsi pirms starptautisku politisku notikumu sērijas sākuma Makronu pāris dodas atvaļinājumā. Viņi nebrauc tālu, dodot priekšroku atpūtai Francijas Rivjērā.

Brižita Makrona vizinās ar velosipēdu Franču Rivjērā ļoti īsos šortos

gallery icon
11

Tā kā Francijā aizvien ļoti aktuāls ir koronavīrusa infekcijas jautājums un daudzi joprojām ievēro karantīnu, Makroni izvēlējušies atvaļinājumā būt pēc iespējas tālāk no sabiedrības un sabiedriskām vietām, kur pulcējas daudz tautas.

Visur esošie paparaci ievērojuši pāri draugu kompānijā uz jahtas netālu no Porkuerolles salas, kas atrodas starp kūrortpilsētām Marseļu un Nicu.

Valsts galva bija devis priekšroku aktīvai atpūtai un vizinājās ar ūdens motociklu. Savukārt viņa dzīvesbiedre izvēlējās tikai sauļošanos.

Tā kā šīs ir paparaci fotogrāfijas, var droši teikt, ka Francijas pirmā lēdija tā patiešām izskatās reālajā dzīvē, un fotogrāfijas nav apstrādātas, kā tas tiek darīts, ja attēli paredzēti publikācijām glancētajos žurnālos.

Francijas pirmās lēdijas Brižitas Makronas elegantais stils

gallery icon
51

Īpašu uzmanību izpelnās Brižitas tvirtās krūtis un nevainojami taisnā mugura, ko akcentē peldkostīma dziļais izgriezums, kā arī aizvien labā sportiskā formā esošās rokas.

Emanuels Makrons un viņa sieva Brižita prezidenta kampaņā un sadzīvē

Francijas prezidenta amata kandidāts Makrons (39) un viņa sieva, par pašu 24 gadus vecākā Brižita. Abi samīlējās, kad Makrons bija ...

gallery icon
44

Emanuels un Brižita Makroni Ēģiptē

gallery icon
8

Pirmo lēdiju stils: Melānija Trampa un Brižita Makrona izvēlas baltus tērpus

gallery icon
14