foto: Mārtiņš Ziders
Gredzenus mijuši Dailes teātra aktieri Gints Grāvelis un Ērika Eglija
Ērika un Gints.
Attiecības
2020. gada 12. augusts, 15:33

Gredzenus mijuši Dailes teātra aktieri Gints Grāvelis un Ērika Eglija

Jauns.lv

Par laulātu pāri kļuvuši Dailes teātra aktieri Gints Grāvelis un Ērika Eglija. To var spriest, skatot Dailes teātra mājaslalā internetā publiskoto aktieru sarakstu - Ērika tajā tagad godājama kā Ērika Eglija-Grāvele.

Pāris ir kopā jau aptuveni piecus gadus, bet par savām attiecībām runāt ar medijiem lielākoties vairījušies.

Pirms diviem gadiem žurnālam "Kas Jauns" Ērika gan stāstīja, ka abu starpā valdot saskaņa - sapasot gan domas par darbu, gan veidu kā atpūsties. "Skaistā dienā mēs mājās nesēžam – ja ir brīvdiena, dodamies kaut kur pie dabas,” tā aktrise.

Ērika stāsta, ka, esot kopā ar teātra kolēģi, viņas dzīvē ienākušas jaunas lietas un hobiji: „Esmu apguvusi, piemēram, makšķerēšanu un laivošanu. Gints man parādīja, ka braukt pa upi nav garlaicīgi un nakšņot kaut kur meža malā vai pļavā, pārtiekot no noķertajām zivīm, ir forši. Laivošana mūs atslābina, relaksē. Tad telefons iezvanās daudz retāk. Internetā gandrīz neejam. Esam ārpus ikdienas un pilsētas – putni čivina, krācītes čurkst... Atpūtas laikā cenšamies dzīvot šeit un tagad, čilojam,” priecājas aktrise.

Gints Grāvelis un Ērika Eglija, makšķerējot apceļo Latviju

Gints Grāvelis un Ērika Eglija, makšķerējot apceļo Latviju.

gallery icon
15

Viņa atzīst, ka izveidojušās labas attiecības ar Ginta dēlu Krišu, kuru aktieru pāris mēdz ņemt līdzi savos brīvdienu izbraucienos. „Viņš ir foršs puisītis, ir nodibinājies labs kontakts. Uzskatu, ka citādi nemaz nevar būt, jo mums, lieliem cilvēkiem, ir jānodibina šīs attiecības ar bērniem,” nosaka Eglija.