foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: liktenīgajā dienā svinot kāzas, fotogrāfs iemūžinājis precīzi to brīdi, kad Beirūtā nograndis sprādziens
Attiecības
2020. gada 6. augusts, 15:14

VIDEO: liktenīgajā dienā svinot kāzas, fotogrāfs iemūžinājis precīzi to brīdi, kad Beirūtā nograndis sprādziens

Jauns.lv

Fotogrāfs Mahmuds Nakibs otrdien, 4. augustā, Beirūtā filmējis Isras Seblani un Ahmada Subaiha kāzas tieši tajā brīdī, kad piedzīvots postošais sprādziens, ziņo CNN.

“Mēs filmējām āra fotosesiju. Dzirdējām nelielu pirmo sprādzienu. Šķita, ka esam tālu, tādēļ turpinājām filmēšanu, bet tad nāca otrais sprādziens ar spēcīgu triecienu, debesis kļuva melnas. ”

“Pāris sekunžu laikā skaistā vieta kļuva par spoku pilsētu. Tas bija kā slikts murgs,” stāsta līgava Isra Seblani. Par laimi, ne viņa, ne līgavainis, ne arī kāzu viesi neesot ievainoti.

Video redzamā vieta atradusies 1,2 km attālumā no sprādziena avota. 

Nākamais rīts pēc sprādziena Beirūtā

Libānas galvaspilsētā Beirūtā otrdien notika divi spēcīgi sprādzieni, kuros dzīvību zaudējuši vairāk nekā 100 cilvēki un aptuveni 4000 ievainoti, bet ...

gallery icon
38

Beirūtas ostas amatpersonām, kas bija atbildīgas par ostas noliktavā glabāto amonija nitrātu, kas, pēc visa spriežot, otrdien  izraisīja nepieredzēti postošu sprādzienu, nosakāms mājas arests, trešdien paziņoja Libānas ministru kabinets.

Atbilstoši jaunākajām aplēsēm traģēdijā dzīvību zaudējuši 135 cilvēki, bet aptuveni 5000 ievainoti, Libānas raidorganizācija MTV citē veselības ministra Hamada Hasana teikto. Turpinās bezvēsts pazudušo meklēšana. Beirūtā pēc spēcīgā sprādziena ostā bez pajumtes palikuši līdz 300 000 cilvēku, eksplozijai nopostot daudzas ēkas.

Baisi skati pēc spēcīgā sprādziena Beirūtā

Spēcīgs sprādziens nograndis Beirūtas ostas rajonā un bija jūtams lielā daļā pilsētas. Drošības spēki ziņo, ka ievainoti desmitiem cilvēku. Sociālajos ...

gallery icon
30