foto: Instagram @ambergill_officialfanpage
Šova "Mīlestības sala" uzvarētāja joprojām brīvas meitenes statusā. Viņa baidās, ka pielūdzēji viņu uzskata par "seksa objektu"
Attiecības
2020. gada 2. augusts, 20:42

Šova "Mīlestības sala" uzvarētāja joprojām brīvas meitenes statusā. Viņa baidās, ka pielūdzēji viņu uzskata par "seksa objektu"

Jauns.lv

Pikantā realitātes šova "Mīlestības sala" ("Love Island") pērnā gada laureāti Ambera Džila un Gregs O'Šejs drīz vien pēc uzvaras izšķīrušies. Tagad sieviete(23) atzīst, ka saņemot neskaitāmas mīlestības vēstules no pielūdzējiem, bet viņu mācot bažas, ka tās neesot patiesas, ziņo The Sun.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Vēstulēs saņemu pat bildinājumus, bet esmu ļoti piesardzīga. Nedomāju, ka varu tos uztvert nopietni. Šova dēļ esmu ļoti piesardzīga, kad dodos uz kādu randiņu. Nevēlos, lai mani uztver kā seksa objektu. Ak Dievs, nē! Mana personība ir daudz plašāka," stāsta sieviete.

Viņa nevēloties, lai cilvēki izdara par viņu secinājumus, balstoties uz izskatu un šovā redzēto.

Tāpat Džila atklāj, ka viņu drīzāk uzrunātu vēstule, kurā kāds patiešām atklāj savu viedokli par šovu, nevis uzreiz izsaka bildinājumu. 

Uzvarot šovā, viņa kopā ar Greju O'Šeju ieguva vairāk nekā 50 000 eiro lielu naudas balvu. Tagad sieviete atklāj, ka Grejs esot paziņojis, ka vēlas pārtraukt attiecības vien pāris nedēļas pēc uzvaras, turklāt to paziņojis pa telefonu. 

View this post on Instagram

💯 looking cute @amberrosegill

A post shared by AMBER GILL (@ambergill_officialfanpage) on

Neskatoties uz neveiksmīgo dzīves pieredzi mīlestības jomā, Džila joprojām cerot satikt vīrieti, ar kuru izveidot nopietnas attiecības. Tiesa, patlaban viņa vairāk koncentrēšoties karjerai. 

Pēc šova viņa saņēmusi vairākus labus piedāvājumus piedalīties dažādu zīmolu kampaņās.