Stila jaunumi
2020. gada 21. jūlijs, 04:51

Stilīga aizsardzība: kādas ir šovasar modīgākās saulesbrilles

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Iesoļojot siltākajos vasaras mēnešos, tikpat, cik būtiska ir ādas, ir arī aktuāla acu aizsardzība pret saules stariem. Un kādēļ lai šī aizsardzība nebūtu modīga?! Kādas ir modernākās saulesbrilles šogad?

Jaunās mazās brilles

Jau otro gadu mazmazītiņas saulesbrilles ir aktuālākais modes aksesuārs. Ja pērn tās bija gandrīz neredzamas un smalkas, šogad tās ir ierāmētas izteiksmīgākos un biezākos acetāta rāmīšos.

foto: ddp images / INSTAR / Vida Press

Taisnas

Lai tēlam piešķirtu sportiskāku noskaņu, jāizvēlas saulesbrilles, kuru augšmala ir nevis liektas, bet absolūti taisnas formas.

foto: Shutterstock/ Vida Press

Koši balts

Efektīgākas par klasiski melnajām, bet tikpat tradicionāli neitrālas ir 2020. gada brilles ar baltu ierāmējumu. Mazas, aviatora vai pārlielas – baltā krāsa būs fantastisks stila akcents.

foto: Grosescu Alberto Mihai/Shutterstock/ Vida Press

Futūristiski

Futūristiskas saulesbrilles vairs nav tikai sportiska stila sinonīms, bet, izvēloties pārspīlētu izmēru un formu, arī mākslinieciski radoša un sievišķīga tēla elements.

foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/Aba/ Vida Press

Pārlielas

Lai cik modernas būtu mikro izmēra brilles, nevar ignorēt arī jau par klasiku kļuvušās izmēros pārlielās.

foto: Grosescu Alberto Mihai/Shutterstock/ Vida Press

Retro

Amizantam tēla akcentam noderēs retro stils ar apaļiem, lieliem briļļu rāmjiem. Kombinējot ar mūsdienīgu apģērbu, moderna bohēma ir garantēta.

foto: Grosescu Alberto Mihai/Shutterstock/ Vida Press

Ķēdēs

Neatkarīgi no izvēlētajām saulesbrillēm, šā gada brilles papildinošais aksesuārs un akcents ir tām pievienota ķēde. Ne tikai kā drošības garantija, bet arī kā rotaļīga kaklarota.

foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/Aba/ Vida Press