Bērni
2020. gada 6. jūnijs, 07:28

Blogere šokē savus sekotājus, tiešraidē parādot savas sestās mājdzemdības

Jauns.lv

Nesen blogere Emma Aizeksa no Losandželosas saviem 57 000 abonentiem paziņoja, ka drīzumā dzims viņas sestais bērns. Sieviete pavēstīja, ka jāgatavojas tiešraidei, kuru visi varēs vērot. Sociālā tīkla "Instagram" lietotāji negaidīja ieraudzīt šādus kadrus, kad piesekoja Emmai.

Sākotnēji viņa publicēja paziņojumu, bet tad sāka publicēt video ar kontrakcijām. Vēlāk Emma no savas vannas istabas sarīkoja tiešraidi ar sava sestā bērna piedzimšanu, vēsta "Lad Bible".

foto: Instagram
Emma, gaidot savu sesto atvasi, "Instagram" profilā publicēja grūtniecības bildes.

Operatoru darbu Emma uzticēja saviem radiem, tāpēc viņa jau laikus atvainojās, ka video filmēšanas kvalitāte nebūs diez ko spīdoša. Un, kamēr ģimene no visām pusēm filmēja blogeri, grūtniece pārcieta kontrakcijas un gaidīja vecmāti, kas nedaudz kavējās. Sieviete jau sesto reizi dzemdēja mājās un nesaskata tajā neko sliktu.

"Iepriekšējās piecas reizes noritēja nevainojami, es cerēju, ka sestā nebūs izņēmums. Lai, gan es biju gatava arī tam, ka viss noies greizi un beigsies bēdīgi," rakstīja Emma.

foto: Instagram
Emma ar saviem bērniem.

Jau pirms iepriekšējā bērna dzimšanas Emma vēlējās sarīkot dzemdību tiešraidi, bet viņu atturēja, ko sieviete ļoti nožēloja. Šoreiz viņa bija nepielūdzama un vēlējās savu plānu realizēt.  Tā rezultāta Emmai tiešraidē piedzima zēns, kurš svēra 4,1 kilogramu.

Tēmas