Princese Diāna. Foto retrospekcija

Princese Diāna. Foto retrospekcija.

gallery icon
117
2020. gada 22. maijs, 19:38

Pēc šķiršanās princese Diāna pilnībā atteicās no sava mīļākā brenda "Chanel". Tagad zināms, kāpēc

Jauns.lv

"Chanel" bija viens no pašiem mīļākajiem princeses Diānas apģērbu brendiem, tomēr pēc šķiršanās ar princi Čārlzu, viņa pilnībā atteicās no šīs firmas apģērba, rotām un aksesuāriem. Iemesls šādam lēmumam nebūt nav saistīts ar pašu kompāniju, bet ar personīgo traģēdiju sievietes dzīvē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par Diānas pieķeršanos "Chanel" brendam žurnālistiem pastāstījis austrāliešu dizainers Džeisons Brensons, kurš iepazinies ar princesi pateicoties kopīgai paziņai – Diānas frizierim Džonam Beilijam, vēsta "Postimees".

Džeisonam izdevies aprunāties ar princesi Diānu jau pēc viņas šķiršanās ar vīru. Pēc dizainera vārdiem, viņš palīdzējis Diānai gatavoties kārtējai iznākšanai sabiedrībā un kopā ar "Versace" kostīmu piedāvājis uzvilkt "Chanel" kurpes:

Princese Diāna violetas krāsas tērpos

Princese Diāna violetas krāsas tērpos.

gallery icon
15

"Viņa atteicās. Diāna teica, ka nespēj skatīties uz brenda logotipa dubulto "C" burtu, jo tas atgādinot par Kamillas (Camilla) sakaru ar Čārlzu (Charles). Tieši ar šo burtu sākas viņu vārdi." 

Džeisons Brensons tāpat pastāstījis, ka pēc šķiršanās princese kontaktējusies ar Madonnu. Tajā laikā slavenā dziedātāja izšķīrās no vīra – aktiera Šona Pena un devusi draudzenei padomu, kā sākt jaunu dzīvi.

Diemžēl, padoms viņai nenoderēja. Dažus mēnešus vēlāk briesmīgā ceļu satiksmes negadījumā Diānas dzīve pārtrūka. Tomēr gadījums ar "Chanel" skaidri parāda – princese Diāna mīlēja princi Čārlzu – savu divu bērnu tēvu.

Kleita, kurā princese Diāna dejoja ar Džonu Travoltu

gallery icon
15

Tomēr par prinča Čārlza dzīves galveno sievieti kļuva Kamilla. Viņi sāka satikties vēl pirms Diānas bojāejas, bet dažus gadus vēlāk ar karalienes Elizabetes II atļauju noslēdza oficiālu laulību. Nesen pāris atzīmeja 15 kāzu gadadienu.