Attiecības
2020. gada 21. maijs, 04:48

Pieaugusī meita neziņā: "Vai man vajadzētu teikt mātei, ka tēvs viņu krāpj?"

Jauns.lv

Pieaugusi meita uzzinājusi par sava tēva dēku ar citu sievieti un pateikusi to viņam. Viņš apsolījis šīs attiecības izbeigt, taču abi joprojām satiekas. "Vai pienācis laiks pateikt mammai?" viņa vietnē Theguardian.com vaicā pēc padoma. Lūk, viņas ģimenes stāsts.

"Pirms diviem gadiem mans brālis un māsa stāstīja, ka viņi pieķēruši tēti krāpjam manu mammu. Tēta aizraušanās bija jaunāka sieviete, ar kuru viņš kopā strādā. Es biju tā, kura viņam to pateica acīs. Sākotnēji viņš to noliedza, bet pēc pāris nedēļām beidzot atzinās, ka tā ir taisnība, kā arī apsolīja, ka visu izbeigs. Es viņam teicu, ka mēs viņu mīlam un neteiksim neko mūsu mammai. Mēs negribējām izvēlēties un nostāties kāda pusē. Zinājām, ka cilvēki pieļauj kļūdas.

Pēc dažiem mēnešiem es saņēmu e-pastu no tās otras sievietes, un mans brālis apstiprināja, ka viņas joprojām satiekas. Kopš tā laika mēs esam lūguši tēvu izbeigt šīs attiecības, bet viņš turpina melot, turklāt ir sācis slikti izturēties pret mūsu mammu.

Tas grauj mūsu ģimeni, un ir diezgan nepanesami atrasties vienā telpā kopā ar maniem vecākiem. Vai man vajadzētu pateikt mammai, vai arī piedabūt tēvu to darīt? Jūtos tā, it kā nodotu mammu un izvēlētos nostāties tēta pusē. Bet es mīlu savu tēvu un negribu arī viņu sāpināt."