foto: Shutterstock
Kuru zodiaka zīmju pārstāvji dzīvo visilgāk?
Ilgdzīvotāji ir Vērša zīmē dzimušie - gan dāmas, gan kungi.
Cita pasaule
2020. gada 13. maijs, 05:40

Kuru zodiaka zīmju pārstāvji dzīvo visilgāk?

Jauns.lv

Pēc astrologu domām, eksistē zināma saistība starp cilvēka zodiaka zīmi un viņa dzīves ilgumu - dažu konkrētu zodiaka zīmju pārstāvjiem dzīves ilgums ir garāks nekā citiem.

Izrādās, līdz sirmam vecumam visbiežāk nodzīvo Vērša zīmē dzimušie, savukārt visīsākais dzīves ilgums, pēc astrologu rīcībā esošajiem datiem, parasti ir Skorpioniem. Tiesa, šādu pētījumu rezultātus parasti nosaka ne vien cilvēka zodiaka zīme, bet arī viņa dzimums, vēstī eaomedia.ru.

Piemēram, runājot par vīriešiem, ilgdzīvotāju titulu ir pelnījuši Vērši (dzīvo vidēji līdz 81,5 gadiem), otrajā vietā ir Auni (79 gadi), tālāk sarakstā ir Dvīņi (78 gadi), Mežāzi (77,5 gadi), Jaunavas (76,5 gadi), Lauvas (74 gadi), Svari (73 gadi), Ūdensvīri un Zivis (71 gads). Mazāk nekā 70 gadus parasti nodzīvo Vēža, Strēlnieka un Skorpiona zīmē dzimušie kungi.

Sievietēm statistika šajā ziņā ir mazliet atšķirīga. Kā zināms, sievietes kopumā dzīvo ilgāk nekā vīrieši, un, ja paveicies arī ar zodiaka zīmi, tad prognozes var būt vēl cerīgākas. 

Sieviešu konkurencē par ilgdzīvotājām tiek uzskatītas Vērša, Dvīņu, Jaunavas un Mežāža zīmē dzimušās dāmas. Pēc statistikas datiem, viņām ir izredzes nodzīvot pat 90 gadus un ilgāk. Pārējās zodiaka zīmēs dzimušās dzīvo vidēji 70-80 gadus. Visīsākais dzīves ilgums, tāpat kā vīriešu gadījumā, ir sievietēm, kuras dzimušas Skorpiona zīmē: viņas parasti nodzīvo vidēji 63 gadus.

Uz ko balstās šādi pētījumi, ka pēc zodiaka zīmes var prognozēt cilvēka dzīves ilgumu? Astrologiem ir atbilde arī uz šo jautājumu. Ikvienas zodiaka zīmes pārstāvjiem, izrādās, ir raksturīgas noteiktas īpatnības un nosliece uz konkrētām slimībām. Zinot sava organisma vājās vietas, patiešām var pacensties, lai veselība nesabruktu pārāk agri un dzīves ilgums pagarinātos. 

Kuras ir organisma vājās vietas katrai zodiaka zīmei

Auniem visvairāk kaitē stress un liela fiziska slodze

Vēršiem vislielāko risku veselībai rada aptaukošanās, reproduktīvās sistēmas, kā arī aknu un nieru slimības

Dvīņiem veselības problēmas bieži ir saistītas ar nepietiekami svaru

Vēžiem lielākā bēda ir onkoloģiskās slimības

Lauvām vājā vieta ir acis

Jaunavas biežāk nekā citas zodiaka zīmes piedzīvo zarnu trakta problēmas

Svariem ieteicams uzmanīties no mitra un auksta gaisa - veselības kaites var progresēt tieši šādos apstākļos

Lielākā Skorpionu problēma - vāja stresa noturība un nevēlēšanās ārstēties. 

Strēlniekus bieži moka radikulīts un dažādas reimatiskās slimības.

Mežāžu Ahilleja papēdis - asinsvadi.

Ūdensvīru veselībai īpaši kaitē alkohols.

Zivis - lai cik paradoksāli tas arī nebūtu - vislielākās problēmas var piedzīvot ūdenī.

Būtiski pieminēt, ka šī statistika nav vien fantāzijas auglis, bet rūpīgu astroloģijas speciālistu pētījumu rezultāts, analizējot dzīves ilgumu vairāk nekā 60 tūkstošiem cilvēku no dažādām pasaules valstīm.