2020. gada 27. aprīlis, 16:15

Latvijas pirmā lēdija Andra Levite sāk strādāt par ginekoloģi medicīnas centrā "ARS"

Jauns.lv

Latvijas pirmā lēdija Andra Levite pievienojusies medicīnas centra "ARS" ginekologu komandai, liecina informācija medicīnas centra mājaslapā. Konsultācijas pacientēm viņa sniegs četrās valodās - latviešu, angļu, vācu un franču.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Ar prieku un lepnumu paziņojam, ka no 28.aprīļa Medicīnas centrs ARS Sieviešu konsultāciju nodaļas praktizējošo ārstu komandai pievienojas pieredzējusi ginekoloģe ar ilggadēju pieredzi vairākās Vācijas un Luksemburgas klīnikās – mūsu valsts pirmā lēdija Dr. Andra Apine-Levite," vēstīts centra mājaslapā.

Pie Dr. Apines-Levites profesionālajām kvalitātēm minēts, ka viņa ir sertificēta ultrasonogrāfijas speciāliste, sertificēta dzemdību speciāliste un sertificēta bērnu un jauniešu ginekoloģe. Uzsvērtas arī viņas svešvalodu zināšanas - daktere konsultē pacientes latviešu, angļu, vācu un franču valodā. 

Jauns.lv jau rakstīja, ka pēc dzīvesbiedra Egila Levita kļūšanas par Latvijas Valsts prezidentu Andra Levite 2019. gada vasarā uzteica ārstes darbu Luksemburgā un pārcēlās uz Latviju. Viņa neslēpa, ka līdz 2019. gada beigām jaunu darbu nemeklēs un pēc tam lūkosies, ar ko nodarboties paralēli pirmās lēdijas pienākumiem. Levite tobrīd atzina, ka vistuvākā viņai ir medicīna, taču būtu gatava arī sākt kaut ko pilnīgi jaunu, ja pašai tas šķistu interesanti. 

Latvijas pirmā lēdija Andra Levite un viņas tērpi

gallery icon
25